Epilare definitiva cu aparatura profesionala

aura-equipo-11-9487

Epilarea definitiva cu laser este un mod non-chirurgical, neinvaziv de a elimina parul nedorit. Fasciculul laser trece prin tesutul pielii si afecteaza pigmentii care contin firul de par. Energia laser afecteaza celulele foliculului si le distruge, ceea ce incetineste cresterea firelor de par, ajungand intr-un final la epilare definitiva. Click aici pentru a vedea ofertele.

Cui este potrivita epilarea definitiva cu echipamente laser?

Aceasta metoda este potrivita pentru toata lumea. Exceptii faceau persoanele care aveau pigmenti organici mici sau deloc, adica blond natural si alb. Cantitatea mica de pigment cu par nu permitea laserului sa transfere suficienta energie pentru a distruge celulele foliculului. Cel mai preferat client era o persoana cu pielea inchisa si parul inchis la culoare. Aparatura moderna cu poate evita aceste limitari, fiind  potrivita pentru majoritatea tipurilor de par si piele. Daca ai pielea intunecata, atunci setarile dispozitivului vor fi selectate astfel incat sa protejeze de efectele energiei laser. Daca ai parul blond, atunci este posibil sa ai nevoie de mai multe proceduri, deoarece acumularea de energie laser va fi mai lenta, insa intr-un final va duce la epilare definitiva. Cosmetologul va stabili parametrii procedurii, tinand cont de caracteristicile tale individuale.

Cat de eficienta este epilarea definitiva cu laser?

Cu parametrii potriviti si cantitatea potrivita de proceduri, epilarea cu laser este extrem de eficienta pentru toata lumea. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie absoluta ca radiatia va elimina tot parul – unele dintre ele pot fi mentinute mai mult timp, devenind mai subtiri si mai usoare dupa mai multe proceduri, totusi, intr-un final va duce la  eliminarea definitiva.

Cat dureaza o procedura?

In functie de dimensiunea zonei tratate, procedura poate dura de la cateva minute pana la o ora sau mai mult. De exemplu, este posibil sa se prelucreze zona de deasupra buzei superioare mult mai repede decat, de exemplu, partea corpului.

De cate proceduri este nevoie pana la eliminarea definitiva?

Cresterea ciclica a parului necesita minimum 3 proceduri la intervale de 4 pana la 8 saptamani. Dupa fiecare procedura, te poti astepta la o scadere a cresterii parului cu cel putin 10-25%.

Se simte vreo durere?

Majoritatea pacientilor simt o usoara senzatie de furnicaturi in timpul procedurii. Sistemele cu laser moderne sunt echipate cu sistem de racire avansat Micro Channel pentru reducerea durerii.  De asemenea, acest sistem protejeaza pielea utilizatorului de deteriorare.

Aceasta procedura are efecte secundare?

Efecte secundare usoare sunt posibile. Exista posibilitatea de inrosire a pielii (o afectiune asemanatoare provocata de razele solare), care dispare complet la 1-2 zile dupa procedura. Este foarte putin probabil sa apara umflarea pe zona tratata a pielii.

Pregatirea pentru procedura de epilare definitiva

In cazul in care doresti proceduri de epilare definitiva, cosmetologul iti va oferi toate recomandarile. De regula, pregatirea pentru procedura include raderea parului in regiunea anatomica tinta,  pentru a reduce durata procedurii si a creste confortul acesteia.

Metodele alternative de indepartare a parului nedorit

Depilarea, parul ras, epilarea cu ceara sunt cele mai comune alternative la epilarea cu laser, insa, din pacate, aceste sisteme au multe dezavantaje: cost relativ ridicat, durata mare a procedurii in timp, lipsa sistemelor de control a durerii,  nu sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, si, de asemenea rezultatul epilarii nu este definitiv.

The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)