DRIVE 6 – Kruger&Matz introduce în oferta sa noi modele de telefoane mobile pentru cei ce lucrează în condiții dificile

poza Drive 6

Noile smartphone-uri armate din seria DRIVE de la Kruger&Matz se găsesc deja în magazine. Al șaselea model din această serie diferă de cele anterioare nu doar prin design, ci și prin parametrii tehnici. Procesorul Quad-core Mediatek MT6761 determină buna funcționare a sistemului de operare Android 9.0 Pie. În plus, pentru a veni în întâmpinarea celor ce utilizează acest gen de telefon, oferta include două versiuni DRIVE 6 și DRIVE 6S, care se deosebesc prin dimensiunea memoriei interne și a memoriei RAM.

 

DRIVE 6 și DRIVE 6S sunt două modele noi din seria de telefoane armate Kruger&Matz. Cele două modele diferă prin preț și capacitatea memoriei interne. Astfel, modelul DRIVE 6 are 3 GB RAM și 32 GB memorie internă, iar modelul DRIVE 6S are 4 GB RAM și 64 GB memorie internă. Ambele modele funcționează cu sistemul de operare Android 9.0 Pie, având un processor Quad-core MediaTek MT6761.

 Seria Kruger&Matz DRIVE conține telefoane mobile pentru sarcini speciale. La modelul din seria DRIVE 6 utilizarea în condiții extreme este garantată de nivelul de protecție IP68, fiind rezistent la praf și protejând împotriva efectelor imersiunii în apă până la 30 de minute la o adâncime de maxim 1 m. Carcasa armată conține butoanle cu funcții și porturile bine protejate, ca și ecranul de 5.5″ cu rezoluție de 720×1440 px, HD +, protejat de sticlă Gorilla Glass pentru un plus de confort în utilizare.

O altă facilitate oferită utilizatorilor modelului DRIVE 6 îl reprezintă butonul cu funcția PTT (Push to Talk) care împreună cu aplicația Zello instalată pe dispozitiv îți vor permite să folosești telefonul ca un walkie-talkie. Doar un singur buton și poți contacta cu ușurință o persoană sau întreg grupul! Capacitatea de 4500 mAh a bateriei îți va oferi multe ore de funcționare, fără să fie nevoie să încarci telefonul! Bucură-te de jocurile descărcate din PlayStore sau alte aplicații și nu-ți face griji că se termină bateria! Produsul este dotat cu port USB tip C, al cărui design simetric ușurează conectarea cablului, reducând riscul deteriorării portului de încărcare.

 Introducerea codului de deblocare a smartphone-ului în condiții dificile, când ai nevoie rapid să folosești telefonul poate fi un disconfort pentru utilizator. DRIVE 6 are atât cititor de amprentă, cât si funcția Face Unlock, care identifică trăsăturile feței utilizatorului. Acum deblocarea telefonului tău este facilă, indiferent de condiții! Aceste specificații extrem de utile ale telefonului DRIVE 6 vor fi cu siguranță apreciate de cei pasionați de aventură, care lucreză într-un atelier sau pe șantier.

 DRIVE 6 te ajută să păstrezi momentele importante pentru tine. Produsul are două camere spate cu matrice Sony (IMX214). Prima cameră, de 13 Mpx realizează poze clare, cu imagini vii, iar a două camera de 0.3 Mpx permite realizarea efectelor de blurare a fundalului. Camera față de 5 Mpx este perfectă pentru apeluri video și poze de tip selfie.

 Ca toate telefoanele Kruger&Matz, DRIVE 6 este dual SIM, având spațiu pentru două nano SIM, datorită cărora poți folosi două carduri în același timp. Este o soluție extrem de utilă pentru cei ce folosesc două numere, de exemplu personal și de afaceri. Al doilea slot poate fi folosit și pentru a extinde memoria internă cu un card microSD de până la 128 GB.

 O noutate față de modelele anterioare, DRIVE 6 și 6S folosesc un modul NFC care îți permite să plătești mult mai rapid contactless și să împerechezi ușor dispozitivul prin Bluetooth de exemplu cu căștile. Nu trebuie decât să îl atingi! Este o funcționalitate pe care o vei aprecia cu siguranță!

 Telefoanele mobile DRIVE 6 sunt disponibile în magazinul online Kruger&Matz www.krugermatz.ro la următoarele prețuri: modelul DRIVE 6S – 899 Ron, iar modelul DRIVE 6 – 749 Ron.