Decembrie – luna cadourilor la CODECS

reducere-decembrie-2017

Decembrie este luna cadourilor, asa ca, de ce sa nu-ti faci un cadou investind in dezvoltarea ta?

 

CODECS iti ofera o reducere in valoare de 20% la achizitia oricarui curs din portofoliul nostru!

Daca iti doresti sa devii un specialist in domeniul tau de activitate, sau sa-ti dezvolti abilitati intr-un nou domeniu, noi venim in intampinarea ta!

De asemenea cadoul de Craciun pentru o persoana draga tie, poate fi de forma unui voucher CODECS, pe baza caruia se poate face inscrierea la unul dintre cursurile noastre.

Programele CODECS sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie, cu siguranta va fi o experienta frumoasa pentru tine.

Suntem incantati sa iti oferim aceasta reducere!
Poti profita de ea pana pe 31 decembrie 2017.

Lista Cursurilor participante la campania DECEMBRIE-Luna Cadourilor poate fi consultata aici.

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS poate fi gasit la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau prin e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro

The following two tabs change content below.
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

Comunicatele companiei CODECS (vezi toate)