De ce sa ai tavane false in dormitoare?

tavane-extensibile-apartamente-4-500x500

 Exista multe idei pentru remodelarea sanctuarului dvs. de dormit cu ajutorul tavanelor false de la VIPcasa. Ele sunt excelente atat pentru motive functionale, cat si  pentru motive estetice. Initial, au fost artificii pentru a ascunde infrastructura cladirii – conducte si cabluri – prin crearea unei zone libere deasupra tavanelor false. Astfel, se putea avea acces usor pentru reparatii si inspectii. Cu toate acestea, tavanele suspendate pot fi, de asemenea, utile pentru acoperirea unor probleme cum ar fi daunele structurale. Ele sunt disponibile in diverse culori si materiale si au sisteme de fixare inteligente. In plus, ele completeaza frumos interioarele contemporane cu finisaje excelente.

Inovatie de design pentru tavan fals

De-a lungul anilor, designul tavanului fals a reprezentat gresie alba de baza, dar inovatiile actuale ofera o gama larga de solutii in dimensiuni, culori, materiale, efecte vizuale si forme. Nu numai aspectul lor s-a imbunatatit, dar si modul in care functioneaza.

Echilibrul acustic si control

Esti preocupat de acustica? Tavanele false sunt perfecte daca doriti sa imbunatatiti calitatile unei camere. Avand sisteme de absorbtie acustica incorporate, performanta lor s-a imbunatatit foarte mult in decursul anilor. Desi oamenii nu acorda atentie acestei situatii, o camera zgomotoasa poate suprastimula locuitorii.

Integrarea si fluiditatea

Frecvent sunte intrebari daca tavanele false apar cu sisteme de integrare. Intr-adevar, da. Deoarece majoritatea sistemelor mecanice, electrice si de instalare sunt mai presus de ele, acestea sunt acum proiectate cu ajutorul acestei scheme de integrare. Mai mult, dispozitivele alternative de energie, cum ar fi panourile solare sau celulele de combustie, produc energie care alimenteaza direct sistemul.

Absorbant de sunet

Vilele dvs. sunt zgomotoase? Un tavan fals, cu un material foarte absorbant de sunet, va rezolva problema. Avand in vedere ca designul linistit are un efect decisiv asupra locuitorilor, producatorii au lucrat si in acest sens. Utilizarea materialelor cu un coeficient de reducere a zgomotului de 80% sau mai mare, a crescut.

De ce sa mai tineti cont in dormitor?

-         Pentru a stimula sentimentul natural, adaugati vase de dimensiuni mari cu flori si permiteti lumina naturala sa vina cat mai mult posibil.

-            Un perete alb da foarte bine cu un design nud. Astfel in camera, toate culorile se amesteca usor, creand un efect calmant. Tema esentiala a unui dormitor se bazeaza pe simetrie. Spatiul trebuie sa fie bine proportionat, reflectand astfel armonie si stabilitate.

-          Nuantele de cafea cu lapte intr-un dormitor dau sentimentul de intimitate si confort.

-         Griul nu este prima optiune intr-un dormitor, dar ati putea incerca o data in viata. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i indulciti racoarea putin. Picturi, sculpturi, lampi de noptiera, fotografii – ele pot fi petele colorate ale camerei.

-         Un dressing cu usi transparente de la podea la plafon arata foarte elegant intr-un dormitor contemporan. Singurul defect este ca trebuie sa pastrati totul ordonat sa nu faceti haos in camera.

-          Tavanul fals ofera spatiu pentru spoturile de iluminat.

-         Daca spatiul permite, transformati zona din apropierea ferestrei intr-un punct de conversatie sau intr-un colt de lectura. Cu doua fotolii si o masa cu nivel scazut, dormitorul devine mai functional.

The following two tabs change content below.

cipriansimian

Comunicatele companiei cipriansimian (vezi toate)