De ce este tabla zincata cutata cea mai eficienta metoda pentru acoperis?

tabla zincata cutata

Tabla zincata cutata este un material de constructii care se utilizeaza foarte des in realizarea de acoperisuri datorita multiplelor avantaje pe care le ofera. Acoperisul este partea superioara a unei constructii ce realizeaza un rol principal, acela de a proteja constructia respectiva.

Tabla zincata cutata este una dintre cele mai utilizate solutii pentru realizarea de acoperisuri si nu numai

Tabla zincata cutata este considerata ca fiind una dintre cele mai eficiente solutii pentru realizarea de acoperisuri si cam cea mai utilizata. Avand in vedere ca beneficiaza de un strat protector de zinc, acest material nu rugineste si are o durabilitate ridicata in timp.

Principalele motive pentru care tabla zincata cutata este o solutie eficienta pentru acoperisuri sunt urmatoarele:

  • Aceasta este un material destul de accesibil pentru oricine, deoarece se gaseste la un pret mult mai mic in comparatie cu tiglam, dar si pentru ca se monteaza mult mai usor, aspect ce conduce la o economie financiara.
  • La Mesteru Manole gasesti tabla zincata cutata prevopsita in culorile rosu si maro, iar astfel aceasta se poate asorta foarte usor cu nuanta in care constructia este vopsita.
  • Un alt avantaj pe care il ofera tabla zincata cutata este oferit de greutatea redusa pe care aceasta o are, iar astfel costurile legate de transport sunt mai reduse, deoarece materialul se manipuleaza mai usor si evident se monteaza mai simplu datorita acestei greutati reduse.
  • Performantele tehnice pe care le are acest material nu sunt deloc de neglijat, tabla zincata cutata putand face concurenta cu brio oricarui alt material folosit pentru acoperisuri. Aceasta este fabricata din otel multistrat acoperit cu un strat de zinc, stat care ii ofera o protectie anticoroziva si o durabilitate ridicata.

Daca vrei sa realizezi un acoperis din tabla zincata cuatata, acestea sunt materialele de care ai nevoie:

Materialele de care ai nevoie pentru constructia unui acoperis sunt urmatoarele: grinzi, coama, popi, capriori, rigle, scanduri, folie anti condens, olane, carlige pentru jgheaburi, jgheaburi pentru colectarea apei si burlane pentru evacuarea apei.

Ce variante de tabla zincata cutata gasesti la Mesteru Manole la super preturi?

Pe site-ul magazinului online de materiale de constructii Mesteru Manole, gasesti urmatoarele variante de tabla zincata cutata cu dimensiunea (mm):

  • 0.3 x 840 x 2000
  • 0.35 x 840 x 2000
  • 0.4 x 850 x 2000
  • 0.45 x 840 x 2000
  • 0.6 x 950 x 2000
  • 0.6 x 950 x 3200

De asemenea, este important sa stii ca tabla zincata cutata se poate taia in functie de nevoi la orice dimensiune.

tabla zincata cutata

In plus, alegand sa comanzi online tabla zincata cutata de la Mesteru Manole beneficiezi de un pret mult mai bun si de transport direct la locatia solicitata, iar astfel vei putea economisi timpul pe care l-ai fi putut pierde intr-un magazin fizic de constructii.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 0741 238 406.