Cum trebuie sa fie o femeie a secolului XXI?

name

Odata cu evolutia oamenilor si dezvoltarea tehnologiei si a aparaturii, asteptarile pe care le avem fata de cei din jurul nostru au crescut considerabil.

Cum sa nu le ceara barbatii femeilor sa arate sexy cand cabinetele pentru operatii estetice, saloanele de infrumusetare, multitudinea caselor de moda se afla la tot pasul?

Toate aceste lucruri au pus o mare presiune pe femeia moderna, dar aceasta a reusit sa se adapteze usor si sigur la toate cerintele.

Cum trebuie sa fie o femeie moderna?

Dupa cum observam, o femeie moderna trebuie sa fie tot: mama si tata pentru copii, sotie si amanta pentru sotul ei, femeie si prietena, sexy si decenta. Ei bine ea nu trebuie sa fie nimic, dar presiunea sociala o obliga sa fie.

Privind cu atentie mediul social putem sa vedem cum femeile acapareaza lumea si demonstreaza tot timpul ca acele standarde impuse de societate sunt depasite de mult.

Doua caracteristici principale sunt frapante si demne de laudata, prezente la femeile din societatea in care traim si anume: carielele pe care acestea si le fac si modul impecabil pe care il afiseaza in societate.

Femeia moderna are o cariera de succes

A trecut vremea in care femeile stateau acasa cu copiii iar barbatii aduceau banii in casa, acum ele stau acasa cu cei mici si aduc si bani in casa. Aceasta explozie a tehnologie s-a concretizat prin aducerea unui confort crescut, astfel ca femeile au timp de construirea unei cariere de succes.

Femeia moderna lucreaza si lucreaza foarte bine. Cu siguranta, multi barbati nu recunosc egalitatea femeilor, dar ea exista si femeile au dovedit ca sunt capabile de lucruri marete.

Pot sa fie cei mai buni manageri si sa construiasca adevarate imperii unde banul primeaza. Pot avea joburi care sa le aduca lunar in buzunar mii de lei.

Desigur, pot sa stea acasa si sa isi lase partenerul sa le aduca banii necesari, dar cea mai mare implinire a unui om este atunci cand reuseste pe cont propriu, cand este o persoana independenta, iar munca si veniturile  ii aduc omului acesta satisfactie.

Femeia moderna arata impecabil

Acest impecabil nu se traduce prin silicoane si botox in toate partile corpului, ci se traduce printr-o ingrijire corecta. Femeia moderna stie cum sa se prezinte in societate atat prin modul in care arata cat si prin modul in care vorbeste.

Din punct de vedere fizic, impecabil este atunci cand manichiura este ingrijita, parul si machiajul sunt decente si impunatoare, imbracamintea este moderna, usor sexy, dar impunatoare.

Din punct de vedere al modului in care vorbeste, aceasta stie cum sa se comporte si cum sa vorbeasca in orice situatie, avand o atitudine increzatoare si foarte puternica.