Cum se aplica corect un fard de obraz pe o fata rotunda

FB55E5DB-AFB5-49D7-A3E4-3709535F27AC

Blushul este o parte importanta a rutinei dumneavoastra zilnice de machiaj. Acesta va ofera un aspect de maxilar bine definit, care face ca fata sa para mai tanara, mai subtire si cu adevarat conturata. O aplicare corecta a unui fard de obraz colorat va poate oferi un aspect fotogenic perfect. Pentru a aplica blushul pe diferite forme de fata, procesul de aplicare trebuie sa difere de la o forma fata la alta.

Mai ales atunci cand vine vorba despre conturarea unei fete rotunde cu un fard de obraz trebuie sa tineti minte cateva lucruri. De aceea va vom explica pas cu pas procesul care priveste modul de aplicare al unui blush pe o fata rotunda.

Sfaturi de baza pentru aplicarea fardului de obraz pe o fata rotunda

Cateva lucruri de baza inainte de a incepe sa aplicati blushul pe fata rotunda:

1. Selectati o culoare de fard de obraz cat mai apropiata de culoarea naturala a tenului. Daca sunteti intr-adevar foarte palida, atunci mergeti pentru nuante de culoare roz. In caz contrar alegeti nuante de piersica. Pentru un ten frumos, dar care este natural mai inchis, un fard de obraz rosiatic, spre caramiziu, se potriveste cel mai bine, in timp ce pentru un ten bronzat o nuanta de piersica bine coapta este cea mai indicata.

2. Nu utilizati niciodata blush stralucitor pe obraji!

3. Daca aplicati un fard de obraz pulbere, nu-l intindeti direct pe o fundatie care are un finisaj tot pe baza de pulbere. Acest lucru va duce doar la aparitia de pete. Aplicati mai intai un hidratant. Daca nu doriti sa aplicati o cema hidratanta, aplicati un hidratant colorat (BB cream) in loc de fond de ten si de-abia apoi utilizati pudra pulbere pe acesta.

Pentru a farda obrajii, folositi blushul pe o baza compacta sub forma de pulbere. Aceasta va duce la eliminarea petelor. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu tipul de fond de ten prea mult in acest caz.

4. Evitati utilizarea varfurilor degetelor, a tampoanelor, a bilelor de bumbac demachiante sau a buretilor de machiaj pentru aplicarea blushului. Utilizati o pensula de cea mai buna calitate. Veti observa ca pensoanele dau un aspect super-satinat machiajului.

5. Pentru o fata rotunda, conturul fetei este foarte important pentru a oferi o imagine mai ovala si mai tanara.

Cum sa aplicati corect un blush pe o fata rotunda

- Trebuie sa utilizati fardul de obraz pe cea mai mica zona dintre sprancene si linia parului. Acest lucru va da un aspect mai elegant al fruntii.

- Sugeti-va obrajii si urmati conturul pometilor. Glisati foarte usor in doua pana la trei cercuri de-a lungul laturilor de pe pometi, pornind de la punctul apropiat de gura, lasand aproximativ jumatate de centimetru pana la punctul din apropierea urechii.

- Blushul nu contureaza doar obrazul, ci va poate ajuta si sa va faca nasul mai subtire. Daca aveti un nas mai lat, luati pensonul si dati o tusa intr-o singura linie dreapta de-a lungul partilor laterale ale nasului in mod simetric. Nu va dati niciodata cu fard de obraz peste osul nasului!

- O fata rotunda este rotunda datorita rotunjimii barbiei. Se doreste, prin urmare, mutarea atentiei de la zonei barbiei. Nu folositi prea mult fard de obraz aici. Utilizati doar ce a ramas nefolosit pe perie.

Retusul final al conturului trebuie sa fie dupa cum urmeaza pentru o fata rotunda:

- Blushul trebuie aplicat intotdeauna cu atingeri usoare, astfel incat fardul de obraz sa se potriveasca cu pielea, pentru ca trebuie sa arate cu adevarat natural.

- Acest lucru este complet optional, dar daca doriti o atingere mai colorata pe pometi, selectati o alta nuanta de rosu care trebuie sa fie mai deschisa decat nuanta pe care o utilizati pe contururi si dati un retus scurt doar pe pometi .

Sfat: Daca utilizati fard de obraz, nu uitati sa dati un pic, intr-un strat usor, putina pudra compact dupa ce ati aplicat blushul, pentru o finisare neteda de satin. Si machiajul este complet!

Vezi produse: www.paese.ro/fard-de-obraz-203

The following two tabs change content below.

andreiv