Cum sa avem un par sanatos si bogat?

par

Parul sau podoaba capilara este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de frumusetea fizica a unei femei. Parul este cel care poate transforma intr-o secunda aspectul, iar celebritatile si modelele de top ne dovedesc acest lucru cu fiecare aparitie a lor.

In acest articol o sa vorbim despre cateva metode prin care sa dati parului dumneavoastra aspectul sanatos ca cel al cele al modelelor de top care fac inconjurul lumii prin frumusetea lor rapitoare.

Sfaturi pentru a avea un par bogat si sanatos:

1. Modul de pieptanare

Peria si modul de pieptanare sunt foarte importante atunci cand vreti sa aveti grija de parul dumneavoastra intr-un mod adecvat. Este important ca peria pe care o folositi sa nu agreseze parul si sa nu il rupa. De preferat este sa folositi o perie sau un pieptene cu dintii lungi si lati atunci cand aveti parul umed.

Atunci cand va pieptanati trebuie sa incepeti mereu de la varfuri spre radacini, adica de jos in sus. Prin aceasta metoda se asigura ca parul nu este agresat si ca nu o sa se rupa in cazul in care este incurcat.

 

2. Aveti grija sa folositi un tratament de hidratare de cel putin doua ori pe saptamana

Daca aveti parul uscat atunci tratamentul de hidratare trebuie sa fie mult mai des. Ca orice parte a corpului dumneavoastra, si parul are nevoie de hidratare mai ales daca obisnuiti sa va vopsiti parul. Substantele chimice folosite in vopseaua de par sunt foarte nocive si degradeaza parul foarte usor.

Tratamentul de hidratare puteti sa il faceti in propriul dumneavoastra confort. Formati o pasta din avocado, Vitamina E, iaurt, ou si aplicati-o pe par inainte sa faceti baie.

Modelele surprind publicul mereu printr-un par bogat, iar cele mai multe apeleaza la tratamentele facute in casa.

Nu uitati: beti apa deoarece parul, ca orice parte a corpului, isi ia doza de apa necesara prin consumul acesteia.

3. Apelati la un agent de protectie termica

Soarele isi pune amprenta pe parul dumneavoastra, la fel si frigul prin deteriorare si uscare. Apelati la balsamuri pe baza de ulei, sau chiar uleiuri in stare pura pentru a va proteja parul de conditia meteo.

4. Nu uscati parul

Este de preferat sa lasati parul sa se usuce natural. Daca va frecati parul in prosop acesta o sa se deterioreze si o sa fie agresat, iar feonul il usuca foarte tare. Luati un prosop de bumbac si infasurati parul in el astfel incat prosopul sa absoarba tot surplusul de apa.

Aceste 4 metode o sa va ajute in mentinerea unui par sanatos si bogat, dar nu uitati, daca obisnuiti sa folositi placa de par sau ondulator in mod regulat, apleati la o protectie contra temperaturilor ridicate pe care parul dumneavoastra le suporta in momentul coafatului.