Cum organizezi un botez memorabil? 

20180818_193316-400x400

 

Botezul este una dintre ocazile care trebuie cu adevărat sărbătorite, iar pentru acest lucru locația este esențială. Așadar, alege un ballroom pentru botez, precum J’adore Ballroom corespunzător cu botezul pe care ți-l doreșți. Ideal ar fi să alegi o locație elegantă din sudul Bucureștiului. Aici vei avea la dispoziție 4 saloane spațioase, echipate cu sisteme de climatizare moderne, o parcare de 600 metri pătrați, o gama variată de meniuri, pretabile oricăror gusturi și bugete și o echipa de profesionișți, toate pentru a ne asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul memorabil.


Ce este botezul și care sunt tradițile care trebuie respectate?


Botezul reprezintă prima petrecere din viață a copilului, mai exact evenimentul unde oul membru al familii se va face cunoscut.
În același timp este o ceremonie religioasă plină de emoțîi și tradiții. Printre acestea se numără apă de botez rece și ungerea copilului cu un bețișor parfumat de către părinte după urechiușe, la subraț și pe piciorușe. Să nu uităm nici de faptul că bebelușul trebuie să rămână cu aceleași haine până a două zi și nu are voie să fie pupat.
Ceremonia religioasă de botez este împărțită în slujba de dezlegare și cea de botez.
Slujba de dezlegare este formată din lepădări pentru a elibera bebelușul de toate relele iar slujba de botez semnifică împărtășania celui mic. 

De ce trebuie să ți cont când organizezi petrecerea de botez?


În ceea ce privește petrecerea de botez, bebelușul nu își va aduce aminte de prea multe, însă îi poți creea o atmosferă plăcută iar pentru invitați este un prilej bun de sărbătoare.
După ceremonia de la biserică, invitațîi se îndreaptă spre locația unde va avea loc petrecerea de botez. Deobicei este vorba despre o ceremonie restrânsă cu maxim 30 de persoane, deobicei doar persoanele apropiate și membri familiei. Așadar pentru a celebra cum se cuvine, ideal ar fi să alegi că și locație un botez ballroom de calitate și un meniu pe placul tuturor.
Și în ceea ce privește petrecerea de botez există câteva detalii, de care ar trebui să ți cont pentru a obține o petrecere reușită.
Poate unul dintre cele mai importante este decoraul din ballroomul de botez. Acest lucru este esențial nu doar pentru a face o primă impresie bună ci și pentru o atmosferă plăcută pe tot parcursul petrecerii atât pentru invitați cât și pentru bebelușul sărbătorit.
Pe lângă clasicele culori roz sau ablastru pentru fetițe respectiv băieți, poți alege o tematică anume precum animăluțe, personaje din desene animate, personaje din basme sau vintage. Te poate inspiră și decorul deja existent din ballroom sau poți apela la o firmă de organizare evenimente.
Lumănările de botez sunt elementul esențial. Acestea nu trebuie lăsate simple, ci sunt împodobite cu flori, bucăți de voal, mărgele, perluțe și alte asemenea decorațiuni care le dau un farmec aparte.
Candy barul și cabina foto nu trebuie să lipsească nici ele din decorul ballroomului pentru a da un plus de zâmbete. 

Meniul la rândul lui, poate fi personalizat cu ursuleți, fluturași sau gărgărițe.

The following two tabs change content below.

cipriansimian