Cum iti alegi fondul de ten?

fond-de-ten-matifiant-liquid-powder-double-skin-matt-30-ml

 Cand vine vorba despre machiaj, cel mai folosit produs cosmetic folosit de femei este cu siguranta un fond de ten in nuanta potrivita, caci acesta are o importanta cruciala in aspectul final al machiajului. Fondul de ten este acela care ajuta la uniformizarea nuantei tenului , de asemenea acesta ajuta pielea sa arate ca si cum ar fi fina si fara nici un fel de imperfectiuni.

    In ultima perioada, majoritatea firmelor de cosmetice au inceput sa tina cont de individualitatea fiecarei femei, creand astfel foarte multe nuante intr-o anumita gama de fond de ten, pentru a fi aproape imposibil ca orice femeie sa nu gaseasca nuanta potrivita tenului sau. Persoanele aflate la extreme, cu ten foarte inchis sau deschis, isi gaseau foarte rar un fond de ten in nuanta potrivita.  

   Este foarte important ca atunci cand ajungi sa iti cumperi un nou fond de ten, sa ai grija de anumite aspecte legate de acest lucru, mai exact daca este pentru uz zilnic sau doar la ocazii speciale, care este tipul de ten, care este subtonul pielii sau aspectul care se doreste  la final. Toate acestea demonstreaza faptul ca alegerea fondului de ten nu este o treaba usoara, ci trebuie sa ai multa grija in ceea ce priveste alegerea lui. In cazul in care tenul nu arata natural in urma aplicarii fondului de ten, inseamna ca nuanta aleasa nu este cea potrivita.

Cum se alege fondul de ten?

   Fondul de ten poate fi considerat cel mai important produs cosmetic pe care il foloseste o femeie, iar modul in care acesta se alege poate fi esential,    caci in magazine se gasesc foarte multe tipuri, culori sau brand-uri.

   Fondul de ten este o crema pigmentata, care are numeroase proprietati si efecte, precum hidratarea, echilibrarea secretiilor, tonifierea, matifierea, revigorarea tenului sau multe altele, care trebuie sa tina cont de tipul de ten si de problemele acestuia.

   Este essential ca un fond de ten sa se incerce inainte de a-l cumpara, mai exact, acesta trebuie incercat in zona gatului, iar daca acesta este nesesizabil pe piele, inseamna ca s-a gasit nuanta corecta, iar machiajul va fi unul natural. Acesta trebuie testul intr-un loc unde beneficiezi de lumina cat mai natural, pentru a avea sigranta ca este cea mai buna alegere.

  Pentru perioada verii, atunci cand tenul devine mai inchis la culoare datorita bronzului, este folositor un fond de ten mai inchis care poate fi combinat cu un fond de ten pe care il folosesti in mod frecvent.

     Un fond de ten va avea intotdeauna inscrise pe ambalaj ingredientele si efectele pe care acesta le are pentru ten, de asemenea este mentionat si factorul de protectie solara, care este necesar indiferent de anotimp.

   Atunci cand se alege un fond de ten fluid, trebuie stiut ca acesta va avea o putere de acoperire medie, iar fondul de ten crema are o putere de acoperire mare si este foarte rezistent. Deci fiecare femeie trebuie sa aleaga acel model de fond de ten potrivit, cu o textura si consistenta care se potrivesc cu tenul fiecareia.

The following two tabs change content below.