Cum iti alegi distribuitorul Horeca?

Mazare-900x900

  In zilele noastre, a luat amploare un nou sector industrial, legat strans de industria serviciilor alimentare, sector ce poarte numele de Horeca, iar pe langa aceasta, a aparut si necesitatea unui distribuitor HoReCa, care sa se ocupe de distributia si livrarea produselor alimentare si a bauturilor catre cei care lucreaza in acest domeniu.

     Ce este Horeca?

   Horeca este acel sector care se ocupa de spatiile de cazare si de unitatile de alimentare, mai exact, include domeniul hotelurilor, restaurantelor si catering-ului. 

  Industria Horeca a cunoscut o amploare deosebita in ultima perioada, datorita globalizarii si datorita faptului ca din ce in ce mai multi oameni au prins gustul calatoriilor in intreaga lume, iar serviciile turistice s-au extins extrem de mult. De aceea, toti cei care lucreaza in acest domeniu isi doresc in permaneneta sa isi imbunatateteasca activitatile prestate si sa ofere servicii de cea mai buna calitate.

  In prezent, domeniul Horeca este competitiv, caci este necesar sa primeze calitatea si profesionalismul acestor tipuri de servicii.

  De asemenea, oamenii si clientii acestor tipuri de locatii Horeca au ajuns sa aiba din ce in ce mai multe asteptari, si atunci cand ajung intr-o astfel de locatie, fiecare isi doreste sa aiba parte de noi experiente memorabile.

Cum alegi firma de distributie Horeca?

   Primul aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand lucrezi in acest domeniu si iti doresti sa cauti o firma de distributie Horeca, este sa te axezi pe calitatea serviciilor si pe profesionalismul angajatilor. 

  Este foarte important de asemenea ca mereu sa se tina cont de calitatea produselor comparativ cu serviciile pe care aceasta firma de distributie le ofera.

  Pentru o firma de distributie, cel mai important este sa se asigura ca incheie parteneriate doar cu producatori autorizati si care sunt certificati, astfel incat sa se ridice la standardele cerute in aceasta industrie.

  O firma de distributie Horeca ofera, pe langa distributia produselor alimentare si a bauturilor si multe alte servicii, iar aceste servicii suplimentare o ridica in varful firmei de acest gen.

  Printre alte servicii pe care un distribuitor horeca le ofera se numara acele servicii de consultanta, fie ca este vorba despre consultanta in management operational, fie ca este vorba despre consultanta in vanzari. Astfel, cu ajutorul unui distribuitor horeca se pot identifica zonele cu probleme sau cele Ia care poate creste profitabilitatea.

Ce produse ofera o firma de distributie Horeca?

  Produsele pe care un distribuitor Horeca le poate oferi sunt extrem de variate, pornind de la produse de bacanie, conserve, fructe sau legume congelate, condimente sau chiar parmesan ori prosciutto. 

   Toate aceste produse sunt de cea mai buna calitate si pot fi achizitionate la diverse gramaje, medii sau mari.

   De asemenea, gama de produse oferita trebuie sa fie intr-o continua adaptare, astfel incat sa corespunda tuturor schimbarilor aduse de catre consumatori sau de economie.

   Asadar, un distribuitor horeca trebuie sa iese pe piata cu o oferta cat mai complexa de produse si sa ofere solutii, inovatii si chiar servicii logistice de calitate, caci cei mai multi dintre cei care apeleaza la astfel de firme incearca o reducere a costurilor si o crestere a productivitatii.

Daca ai nevoie de un distribuitor HoReCa de incredere, apeleaza-ne acum!

The following two tabs change content below.

dinurebeca

Comunicatele companiei dinurebeca (vezi toate)