Cum este efectuata o lucrare de dezinsectie profesionala

servicii-de-dezinsectie

In primul rand trebuie stiut faptul ca dezinsectia este procesul care se ocupa cu eliminarea daunatorilor de tip insecte, precum: gandacii, tantarii, plosnitele sau paianjenii, iar deratizarea este lucrarea care are ca scop eliminarea daunatorilor de tip rozatoare, precum: soarecii si sobolanii. Multe persoane fac confuzie intre cele doua servicii de dezinsectie si deratizare, cu toate ca acestea au o sfera de interventie diferita.

Modul de interventie al unei echipe de dezinsectie

Orice firma profesionala care presteaza servicii de dezinsectie va trimite in teren o echipa care va incepe procesul de dezinsectie cu o prima etapa de analiza. Acesta etapa este esentiala deoarece in cadrul acesteia sunt stranse informatii importante despre tipurile de daunatori, despre gradul de contaminare, dar si despre anumite zone in care daunatorii se reproduce sau migreaza.

Dupa etapa de analiza, dezinsectie continua cu prepararea substantei toxice si alegerea echipamentelor cu care se va interventii. In cazul spatiilor de interior, de cele mai multe ori sunt folosite niste pompe cu presiune care pulverizeaza substanta intr-un strat subtire. Pentru spatiile exterioare firmele care presteaza servicii de dezinsectie utilizeaza niste generatoare puternice, care creaza un nor dens de substanta toxica.

Substantele toxice utilizate de firmele autorizate in domeniu DDD sunt extreme de puternice. Asadar, in cazul in care vezi ca echipa care efectueaza deratizarea va dilua substanta toxica intr-o cantitate foarte mare de apa, nu este cazul sa te sperii, acesta este un aspect absolut normal.

Aplicarea substantei toxice la interior prin intermediul pompei cu presiune se face in deosebi pe marginile camerelor, in jurul ferestrelor sau pe marginea mobilierului. Acestea sunt locurile prin care migreaza cei mai multi daunatori. La exterior substanta trebuie imprastiata in tot spatiul, cu accent pe zonele unde exista vegetatie.

Firmele care iti pot oferii o lucrare de dezinsectie eficienta

Pentru a beneficia de o lucrare de dezinsectie eficienta trebuie sa ai grija la firma DDD cu care vei colabora. Doar companiile care detin toate autorizatiile necesare pot intra in posesia acelor substante toxice puternice, care atrag de la sine o eficienta sporita.

In online exista multe firme care ofera servicii de dezinsectie profesionale si care prezinta transparent toate autorizatiile obtinute de la infiintare si pana in prezent. Asadar, filtrarea firmelor autorizate poate fi facuta usor, direct de pe telefonul mobil sau calculator.

The following two tabs change content below.