Criolipoliza – metoda non-invaziva pentru un corp frumos

criolipoliza

Criolipoliza este cea mai noua metoda de eliminare a tesutului adipos, bazata pe efectele complexe ale temperaturilor joase si ale vidului. Procedura de criolipoliza se realizeaza cu ajutorul unei duze speciale, care creeaza o presiune negativa si trage tesutul in interior. Apoi, temperatura din duza scade treptat la -50 ° C, ceea ce duce la iritarea mecanica si la accelerarea proceselor metabolice. Ca urmare, trauma la rece provoaca dezvoltarea procesului inflamator in tesutul adipos si asigura moartea celulelor adipoase, ducand la o reducere semnificativa a depozitelor de grasime.

Metoda Criolipoliza Cluj

Criolipoliza este o metoda non-invaziva de tratament , in care utilizarea eficienta a tehnologiei criogenice, ajuta sa scapi de excesul de grasime. Procesul de cristalizare rapida permite in mod eficient desprinderea tesutului adipos localizat cu ajutorul unui sistem de racire reglabil, construit in dispozitivul cu vid. Cu ajutorul sau, are loc separarea si izolarea tesutului adipos, in timp ce restul tesuturilor si fibrele de colagen raman protejate.

Rezultatele tratamentului cu Criolipoliza

  • Arderea naturala a excesului de grasime o data pentru totdeauna: in doar 3 saptamani pierzi 5 cm, datorita celor mai noi inovatii din domeniul esteticii corporale.
  • Tratament neinvaziv, eficient si sigur, care promoveaza impartirea tesutului adipos in zonele problematice de pe abdomen, fese, solduri, umeri, maini etc.
  • Este o alternativa la o operatie estetica de liposuctie, cu rezultate similare si eficiente, fara incizii si anestezie si fara necesitatea recuperarii dupa tratament.
  • Avantajul acestei proceduri este acela ca are un efect vizibil asupra abdomenului inferior, o zona a carei remodelare este extrem de dificila atat pentru barbati, cat si pentru femei.
  • Distruge pana la 28% din tesutul adipos din zona tratata.
  • Acest tratament este aprobat de UE si FDA.

Numarul de sesiuni este determinat de un specialist, deoarece grosimea stratului de tesut gras a fiecarei persoane este diferit. Durata fiecarei proceduri este de aproximativ 45 de minute. Costul unei sesiuni depinde de gravitatea problemei.

Contraindicatii ale acestei proceduri

Sarcina, lactatie, boli dermatologice, boli de inima, cancer, diabet, epilepsie, implanturi de metal sau plastic, menstruatie, perioada post-operatorie (3 luni), de exemplu, dupa cezariana.

Dupa o metoda de tratament, celulele grase moarte sunt eliminate din organism prin intermediul sistemului limfatic si al ficatului. Celulele grase extinse vor fi absorbite de procesele naturale ale corpului pe o perioada de 1-3 luni, adica 4-12 saptamani dupa tratament.

Grosimea stratului de grasime dupa tratament este redusa cu 25 – 30% – in unele cazuri chiar pana la 50%. In functie de grosimea tesutului adipos, este necesar sa efectuezi 1 pana la 4 tratamente. Ar fi ideal sa lasi sa treaca o perioada de 4 – 6 saptamani intre tratamentele din aceeasi regiune. Primele efecte ale tratamentului sunt observate in medie, dupa a 4-a saptamana de la tratament.

Deoarece numarul celulelor adipoase este determinat la nastere, nu vor fi produse noi celule de grasime. Celulele de grasime eliminate nu pot fi restaurate. Cresterea consumului de calorii dupa tratament, totusi, poate duce la cresterea celulelor de grasime ramase si la restructurarea stratului de grasime, reducand efectele tratamentului. Un mod rezonabil de viata este, prin urmare, necesar pentru a mentine succesul criolipolizei.

The following two tabs change content below.