CREME POST ȘI PRE-OPERATORII PENTRU SĂNĂTATEA CORPULUI TĂU

Produs-Gama-Retail-8601-11-150mlT-Crm-MediArnicaBruiseGuardCr-247x296

Intervențiile chirurgicale lasă întotdeauna cicatrici care dispar sau se vindecă mai greu, dacă pacientul nu acordă o atenție suficientă tratamentului, indiferent că vorbim despre o operație de remodelare a sânilor, rinoplastie, liposucție sau lifting facial. Medicalia SKINCARE oferă o gamă largă de produse special concepute pentru tratarea problemelor chirurgicale, respectiv creme pentru operații de la Medicalia potrivite nevoilor fiecărei persoane în parte.

Cremele pentru operații sunt cele mai bune metode de a scăpa de inesteticele cicatrici care rămân în urma unei intervenții chirurgicale. Cicatricile se formează în timp, iar aspectul final îl capătă dupa 9 luni. Perioada dificilă începe de la două săptămâni și se termină la opt săptămâni, perioadă în care pacientul este monitorizat și ajutat să cicatrizeze normal.

Anumite zone, precum decolteul, spatele, chiar și fața sunt mai predispuse cicatricilor vicioase și indiferent de mărimea acestora, sunt însă greu de ascuns. Pe piață sunt comercializate diverse produse pentru această problemă, iar Medicalia SKINCARE vine în ajutorul persoanelor care au suferit o intervenție chirurgicală, punând la dispoziție crema pre și post operatorie cu arnică, dar și alte tipuri de creme, potrivite fiecărei persoane.

Arnica Montana Bruise-Guard Cream, este o cremă pentru operație special concepută pentru ameliorarea durerilor, inflamațiilor și pentru grăbirea procesului de vindecare ce poate fi utilizată atât pe față cât și pe corp înainte și după intervențiile chirurgicale.

CREMĂ PENTRU OPERAȚIE – DESPRE ARNICĂ

 Arnica este o plantă medicinală, sălbatică promovată de medicina naturistă datorită efectelor antiinflamatoare și cicatrizante pentru tratarea diverselor afecțiuni, utilizată îndeosebi în cremele pentru operații datorită proprietăților antibacteriene, antivirale și a protecției UV.

Arnica trebuie utlizată cu măsură, preferabil ar fi să aveți recomandarea medicului specialist deoarece consumul frecvent de arnică poate cauza reacții adverse în funcție de modalitatea de utilizare. Întrucât acestă plantă este utilizată în cremele pentru operații, singurele efecte adverse care pot apărea sunt iritațiile la nivelul pielii

CREME PENTRU OPERAȚII Medicalia SKINCARE

Gama Medicalia SKINCARE este compusă din 11 tipuri de produse pentru îngrijire în special creme pentru operații, extrem de eficiente în tratarea diverselor probleme.

Post-Operative Care Cream,este o cremă pentru operații, ce îmbunătățeste procesul de vindecare stimulând elasticitatea și minimalizând cicatrizarea, ideală pentru o piele sensibilă după tratamente faciale cu laser,lifting, rinoplastie si peeling.

Sunscreen SPF30 UVA/UVB, este o cremă pentru operații cu protecție solară care protejează pielea împotriva arsurilor și a rănilor, recomandată pentru pielea expusă la soare.

Cremele pentru operații trebuie aplicate pe zona problematică într-un strat subțire si masat până când crema pentru operație a pătruns foarte bine în piele.

Produsele post operatorii comercializate de Medicalia SKINCARE sunt testate dermatologic, de cea mai bună calitate, având efecte garantate.

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.