Conferinta de lansare SES in Baia Mare, Maramures

 

CONFERINŢĂ DE LANSARE A STRUCTURII DE ECONOMIE SOCIALĂ A ASOCIAŢIEI „CENTRUL DE INOVARE ŞI DEZVOLTARE DURABILĂ NORD-VEST”

Asociaţia „Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest”, în calitate de Partener al proiectului „Defineşte-ţi destinul”,număr contract POSDRU/173/6.1/S/148404, anunţă înfiinţarea Structurii de Economie Socială a Asociaţiei în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. Cu această ocazie, se organizează Conferinţa de lansare a Structurii, în data de 26 noiembrie 2015, la Restaurantul Pensiunii „Rustic” din Baia Sprie, Maramureş, cu începere de la ora 15:00.

Participanţilor la eveniment – persoane din mediul de afaceri, actori relevanţi, mass-media, societate civilă etc. – li se vor prezenta date despre proiectul „Defineşte-ţi destinul” în cadrul căruia a fost înfiinţată structura, aspecte legate de economia socială, precum şi informaţii şi obiective ale Structurii de Economie Socială nou-înfiinţată, care oferă servicii de publicitate – prin gama variată de produse promoţionale şi personalizabile – şi servicii de arhivare documente.

Structura de Economie Socială este una dintre cele patru structuri prevăzute a fi înfiinţate în cadrul proiectului „Defineşte-ţi destinul”. Prin intermediul acesteia au fost create opt locuri de muncă, din care şase destinate grupurilor vulnerabile – femei în situaţii de risc, persoane care provin din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane care au părăsit timpuriu şcoala şi persoane cu dizabilităţi, din judeţul Maramureş.

Proiectul „Defineste-ţi destinul” este implementat de Beneficiarul Asociaţia Pro Factum Alba Iulia, alături de Partenerii S.C. GE-COST 2001 S.R.L. Bucureşti şi Asociaţia „Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest” şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 6 – „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1 – „Dezvoltarea economiei sociale”.

Informaţii suplimentare:

 

Asociaţia „Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest” – Structura de Economie Socială

Baia Mare, Bld. Bucureşti, nr. 41, Maramureş

Persoană de contact:

Zlampareţ Grigore – Manager SES

E-mail: office@cidd.ro

 

The following two tabs change content below.

Asociatia CIDDNV

Comunicatele companiei Asociatia CIDDNV (vezi toate)