Conceptul de creare site de prezentare

pexels-photo-209151

 

Conceptul de creare site de prezentare  - de regula, este creat in paralel cu un site web deja existent sau site-ul corporativ al unei companii. Acesta face parte din promotia realizata de proprietarul acestei resurse de internet. Unele caracteristici ale site-ului de prezentare iti permit sa il distingi de site-urile promotionale care au un scop similar.

Daca un site promotional este creat in pragul unui eveniment, atunci site-ul de prezentare este acela de a introduce un brand nou, un produs nou, proprietati noi ale vechiului site sau un nou serviciu, realizand oferte ale produselor acestei companii, pentru potentialii clienti. In context, scopul crearii site-ului de prezentare este consolidarea (recrearea) unei imagini favorabile a companiei.

Ce contine un site de prezentare

Pentru creare site de prezentare cu Media90 este folosita aceeasi tehnologie ca si pentru site-urile de vizita, insa materialul site-ului de prezentare este axat pe un subiect restrans – fie un produs nou specific, proprietati noi ale vechiului site, un nou serviciu etc. In acest caz, descrierea site - ului de prezentare - pe langa promovarea produsului, este una dintre modalitatile de promovare a marfurilor pe piata. Continutul site-ului de prezentare este reprezentat de fotografii si o descriere detaliata a produsului, cu accent pe proprietatile pozitive ale acestuia. Pentru a atrage atentia vizitatorilor, site-urile de prezentare sunt dezvoltate cu un design expresiv, deoarece un site de prezentare frumos, este capabil sa atraga un public tinta, mai degraba decat caracteristicile textuale, iar acest lucru se datoreaza ilustratiilor de inalta calitate (fotografii ale unui produs sau videoclipuri).

Prezentarea site-ului poate diferi de cea anterioara, daca scopul site-ului de prezentare este crearea, intarirea sau restaurarea unei imagini pozitive a proprietarului site-ului. Astfel de date despre companie pe site-ul de prezentare, cum ar fi schimbarea programului de lucru, locatia dupa o mutare sau deschiderea unei noi sucursale, pot ajuta vizitatorul site-ului sa isi piarda timpul. Acest lucru ajuta la cresterea prezentei  biroului sau a proprietarului magazinului de prezentare a site - ului. Intr-un astfel de caz, prezentarea site-ului propriu-zis poate fi realizata in afara internetului prin mijloace de publicitate conventionale.

Creare site de prezentare – Avantaje

Nu este un secret faptul ca aproximativ 90% din informatiile pe care le primeste o persoana sunt ochii. Prezentarea video, postata corect pe site, permite partenerilor si clientilor sa ia cunostinta de toate avantajele ofertei, sa formeze o opinie favorabila si sa ia o decizie in favoarea ta intr-un timp scurt. Videoclipul dureaza, in medie, 1,5 – 2 minute si arata:

  • puncte cheie sau caracteristici de lucru ale specialistilor companiei tale
  • mijloace de productie si livrare
  • locuri de munca
  • poate include declaratia managerului sau recomandarea partenerilor
  • Portofoliu, cadre din expozitii sau conferinte si asa mai departe.

Prin intermediul site-ului de prezentare poti vinde produse sau servicii, si, de asemenea, poate fi amenajat ca un magazin online. De asemenea, pe un site de prezentare se poate colecta feedback-ul clientilor, promotii si cercetari de piata, organizarea de sondaje, se pot emite calcule de costuri online si multe altele.Site-ul de prezentare combina un design placut si solutii interactive, si, poate fi un asistent convenabil pentru tine si clientii tai.

The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)