Cine este Top Medika?

TopMedika este un distribuitor de aparatura medicala si estetica cu sediul in Bucuresti, care de 12 ani doteaza saloanele si centrele SPA cu produse profesionale pentru par, cosmetice profesionale, echipamente estetice si mobilier de lux. Grija pentru clientii sai s-a manifestat calitatea produselor oferite, prin programe complete de training in utilizarea eficienta si corecta a echipamentelor, prin buna functionare a aparatelor medico-estetice dar si prin oferirea de service penru remedierea problemelor aparute precum si prin consultanta si suport in vederea obtinerii de fonduri de finantare.

APARATURA MEDICALA SI ESTETICA

Cei interesati vor avea de ales dintr-o gama diversa de optiuni in ceea ce priveste echipamentul dorit. Aparatele medicale si estetice sunt grupate pe categorii in functie de zona corporala tratata.

Estetica corporala cuprinde servicii de remodelare corporala prin drenaj limfatic, diminuarea sau eliminarea tesutului adipos, tratarea celulitei si a vergeturilor sau bronzare organica. Pentru aceste servicii, TopMedika ofera echipamente ale producatorilor TermoSalud, Eximia, Top Medical etc. din gama CryoMed, SlimContour , DermoTherm

Estetica faciala se ocupa hidratarea, curatarea tenului, cu proceduri anti-aging dar si cu tratarea anumitor afectiuni ale acestuia (acnee, cicatrici, pete pigmentare). Pentru acest segment, TopMedika pune la dispozitie echipamente din gama FaceLift, HR77, Microdermis, Oxygenera, Hydro Skin etc. 

De mentionat este si faptul ca acest distribuitor de aparatura medicala si estetica, ofera un echipament de ultima generatie pentru liftingul facial non chirurgical, si anume Synergy Skin Lift. Acest aparat utilizeaza 3 radiofrecvente diferite pentru penetrarea mai multor straturi de piele cu rezultate vizibil mai bune dupa prima sedinta in comparatie cu radiofrecventa normala.

Cu ajutorul lui se regenereaza colagenul existent si se stimuleaza producerea de colagen nou, se diminueaza ridurile, pielea devine mai ferma, efectul de lifting non chirurgical este instant si de lunga durata, tenul devine luminos si fara cicatrici. 

Epilarea definitiva este un domeniu estetic si cosmentic relativ nou pe piata romaneasca insa TopMedika furnizeaza aparatura medicala si estetica necesara. Aici gasim  echipamente IPL de tip EcoLight si Eco Plus de la Top Medical sau laser de tip EcoLaser si Eneka Pro de la TermoSalud.

Pe langa distribuirea de aparatura medicala si estetica, TopMedika a infiintat in cadrul Medical Division, clinica Beauty Medika Pro care ofera clientilor sai de estetica si dermatologie cum ar fi injetare de acid hialuronic si toxina botulinica, mezoterapie sau terapii cu laser.

TRAINING, GARANTIE, CONSULTANTA

De asemenea, clientii vor putea beneficia de trainning oferit de specialisti in vederea utilizarii corecte si eficiente a echipamentelor achizitionate. Aparatura medicala si estetica comercializata va avea garantata buna functionare prin oferirea de certificate de garantie iar beneficiarii vor avea posibilitatea de a duce echipamentele in centrul de service pentru remedierea eventualelor probleme aparute. 

Specialistii TopMedika si Beauty One organizeaza pe langa seminarii, Masterclass-uri, worshop-uri si testing-uri si seminarul Start Up Nation care se adreseaza atat saloanelor sau centrelor de infrumusetare,estetice si medicale cat si persoanelor care vor sa pornesca o afacere in acest domeniu si nu au destule fonduri. Acestia vor fi consiliati in ceea ce priveste documentatia necesara inscrierii in acest program,in ceea ce priveste aparatura medicala si estetica cea mai inovatoare si cu cele mai uimitoare rezultate precum si vis-a-vis de planul de investitii si costurile propriu-zise aferente. 

The following two tabs change content below.

dinurebeca

Comunicatele companiei dinurebeca (vezi toate)