Cele mai bune tratamente profesionale de salon pentru par

colaj-fashionfix

Elecrizarea si parul uscat pot fi o enervante atat pentru barbati, cat si pentru femei. Stilul de viata ocupat de astazi nu ne lasa timpul necesar pe care ar trebui sa il alocam procedeelor de ingrijirea zilnica a poadoabelor noastre capilare.
Asadar devine un lucru extrem de important sa putem sa ne rasfatam si cu tratamente tip spa-uri pentru par si tratamente de ingrijire la intervale regulate de timp, mai ales daca avem probleme. Pentru a obtine cele mai bune rezultate din aceste tratamente pentru ingrijirea parului, este bine sa le faceti intr-un salon sau spa recunoscut. Totusi, daca v-ati procurat cele necesare, va puteti face tratamente profesionale pentru par si in comoditatea si intimitatea casei dumneavoastra pentru ca nu necesita cunostinte speciale si puteti adeva rezultate perfecte doar daca cititi si folositi produsele exact cum este specificat in instructiuni.

Ca sa va facem munca mai usoara, gasiti mai jos o lista cu cele mai de top tratamente de care puteti beneficia in saloanele de specialiate:

Unele saloane au cate un pachet special dedicat pentru parul uscat si deteriorat in urma vopsirilor gresite sau repetate prea des, dar si a coafarii prea dese in moduri neadecvate. Asemenea proceduri tip spa pentru par fi detaliate dupa cum urmeaza:

• Vi se aplica pe cap un sampon special pentru parul uscat cu proprietati de reparare instanta.

• Vi se clateste parul si se repeta procedura.

• Se clateste foarte bine parul.

• Vi se aplica un balsam pentru o hidratare adanca, foarte puternica.

Tratamente profesionale pentru par care se electrizeaza si se incurca frecvent

Un asemenea tratament va ajuta sa scapati de parul acela care se electrizeaza si se incalceste ingrozitor. Acest tratament are rolul de a adauga netezime parului fara a utiliza nici un fel de formaldehide. Acest tip de tratament profesionale este cea mai recenta inovatie pentru obtinerea parului drept, moale si matasos, folosind tot felul de solutii naturale. Faptul ca aceste tratamente nu contin formaldehide il fac sa fie unul complet sigur s fara riscuri de a dezvolta alergii. De obicei contine produse naturale cum ar fi complexul de cisteina care reface nivelul de proteinepe care parul le-a pierdut de-a lungul timpului. Aspectul uscat si pufos al parului poate avea o durata de pana la 3 luni. Mai mult, un asemenea tratament profesional pentru par poate calma si opri electrizarea Mai mult, el chiar adauga o stralucire naturala si o moliciune placuta parului deshidratat, care si-a pierdut supletea.

Alte saloane ofera in plus fata de mastile pentru parul uscat si foarte multe tratamente pentru par cum ar fi:

  Tratamentul impotriva caderii parului

  Tratamentul impotriva matretii si a uscaciunuii scalpului

  Tratamente pentru parul grizonat sau alb

  Tratamente cu uleiuri esentiale pentru par

  Tratamente de reparare a parului friabil

  Tratamente spa de colorare cu substante naturale

  Tratamentul de rehidratare profunda cu proteine si aminoacizi

Foarte multe saloane ofera consultanta, servicii si tratamente profesionale tip expert in functie de nevoile parului dumneavoastra In asemenea saloane de frumusete se folosesc produse profesionale de inalta calitate pentru ingrijirea parului. Urmatoarele tratamentele pot fi oferite de acest tip de saloane:

  Tratament impotriva caderii parului cu extracte naturale

  Tratamente profesionale impotriva ruperii parului

  Tratamente pentru prevenirea aparitiei matretii

  Tratamente pentru par casabil si deteriorat

  Tratament anti-electrizare

  Tratamente de rehidratare, hranire si adaugare de stralucire pentru par cu permanent

The following two tabs change content below.

andreiv