Ce rol au cutiile muzicale pentru copii?

Cutie-muzicala-carusel-cu-caluti-Old-Carousel-alb-bleu-lemn-300x300

De indata ce melodia unei cutiute muzicale incepe sa cante, multi dintre noi isi vor aminti de propria lor copilarie. Cutiile muzicale au fost folosite ca ajutoare de dormit de mai bine de 200 de ani. In timp ce cutiile originale de muzica aveau la inceput un design asemanator unei cutii, cele din zilele noastre, vin intr-un design mai orientat spre copil și sunt disponibile sub forma de jucarii si forme colorate. Click aici pentru mai multe detalii.

Muzica ușoara pe care o canta insotește bebelusul dvs. in tara viselor. In mod legitim, exista cateva lucruri care raman aproape de inima oamenilor timp de multe secole.

Gasirea cutiutei muzicale potrivita pentru copilul tau

Cand cumparati o cutie muzicala pentru micutul dvs., exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont. Cutiile muzicale bune au o calitate clara a sunetului, dar nu pot reda muzica prea tare. La urma urmei, o cutie muzicala ar trebui sa ajute copilul sa se relaxeze și sa adoarma mai ușor.

Producatorii renumiti, ofera cutii muzicale care sunt in forma de jucarie moale pentru bebeluși. In astfel de cazuri, cutia muzicala reala este ascunsa in interiorul jucariei. In ceea ce privește proiectarea cutiilor muzicale, la multe difera modul in care mecanismul muzical este construit in jucarii: fie ca este fixat cu fermitate, fie ca poate fi indepartat. Aceasta versiune care dispune de un mecanism muzical detașabil, poate fi spalata la mașina la 30 ° C – la urma urmei, acești micuși prieteni au nevoie de o spalare buna din cand in cand.

Asigurati-va ca acea caseta muzicala pe care intentionati sa o cumparati pentru micutul dvs. nu are eticheta “element decorativ / articol” pe ea. Chiar daca scopul decorativ al cutiilor  muzicale nu merge fara preaviz, copilului  ar trebui sa i se permita sa se imbrace cu noul sau prieten din cand in cand.

Cutii muzicale pentru bebeluși – muzica pentru dragut

Cutiile muzicale joaca un rol important ca ajutoare de dormit pentru copii și sugari. Unii producatorii prefera folosirea unor cantece clasice care au un efect calmant asupra copilului dvs. Modelele moderne sunt echipate cu un player MP3 care va permite sa redati și melodii rock. Aceasta ar putea fi o idee amuzanta, dar adesea aceasta muzica e turbulenta si tine copilul dumneavoastra treaz pentru o perioada mai lunga de timp și, ca rezultat, il face sa sufere de un somn neliniștit. De aceea, va recomandam sa evitati aceste tipuri de cantece pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi mentina un somn sanatos.

Multi parinti aleg o cutie muzicala pentru bebelusul lor care interpreteaza aceleasi melodii pe care le cunosc din copilarie. In afara de amintirile minunate, experienta lor cu privire la o melodie specifica care a functionat ca o manusa pentru ei, ii face, de obicei, sa opteze pentru aceleasi cantece pentru copilul lor. Unele cutii muzicale sunt disponibile in diferite modele și pot fi echipate cu o melodie la alegerea parintilor. Alti producatori ofera chiar și mecanisme muzicale interschimbabile in unele casete muzicale. Daca credeti ca un anumit cantec este cantat prea des in camera copilului dvs., nu trebuie sa inlocuiti intreaga cutie muzicala, ci sa inlocuiti, in schimb, mecanismul muzical.

The following two tabs change content below.