Ce putem afla nou despre spoturi led

spoturi led

Fiind intr-o continua evolutie caracteristica umanitatii, noile generatii dezvolta din ce in ce mai mult toate tehnologiile. Intre aceastea se afla si industria corpurilor si modurilor de iluminat. In acest spirit au aparut si noile spoturi led care au in spate tehnologia led, asa cum se poate observa inca din denumirea produsului.

spoturi led

Conceptul de spoturi led

Acest nou concept de spoturi led este caracteristic oamenilor care prefera un design minimalist si elegant. In acest sens ideea in jurul caruia se construieste acest corp de iluminat este cea de spatiu ocupat putin.

Astfel, corpul se caracterizeaza printr-o zona foarte mica prin care se realizeaza si fenomenul de iluminare care este la vedere dublat de un circuit ascuns in ansamblul caruia este implementat. In fapt, in cele mai multe cazuri tot ce poate vedea ochiu uman este un chenar de plastic si o portiune de sticla.

De altfel, inca din denumire se poate observa faptul ca produsul are origini englezesti. Cuvantul spot in engleza poate fi tradul in roma ca fiind pata. Astfel corpul de iluminat se poate identifica pe tavan sau in orice ansamblu este implementat ca fiind cel mult de marimea unei pete.

Noile spoturi led iti asigura un plus de siguranta

Avand tehnologia de ultima generatie in materie de iluminat, aceste spoturi led scapa de un viciu prezente la toate celelalte tehnologii din trecut. Astfel, ele reusesc sa creeze lumina fara a rezulta in paralel caldura, lucru care scade in mod semnificativ sansele producerii unui incendiu de proportii.

De semenea atunci cand trebuie schimbat dupa o perioade de functionare, acest lucru se poate realiza foarte usor deoarece el nu se incinge si astfel nu poate cauza un accident pentru cel ce doreste a face acest lucru.

Consumul foarte redus este un mare avantaj, dar mai sunt si altele

In ceea ce priveste consumul, noile spoturi led sunt printre cele mai economice corpuri de iluminat. Ca si dovada au fost facute studii ce arata faptul ca un astfel de exemplar poate avea si cu pana la 5000 de ore de functionare in plus fata de cel mai de seama reprezentat al generatiilor anterioare. De asemenea, demn de notat este si faptul ca nu se face niciun fel de compromis in dreptul performantei.

Un alt mare avantaj care ar trebui sa constituie un factor decizional in procesul de achizitionare consta in faptul ca aceste corpuri de iluminat nu au nevoie de timp de asteptare pentru a ajunge la intensitatea lumioasa maxima.

The following two tabs change content below.