Ce fel de avantaje aduc noile spoturi led?

spoturi led

Conceptul principal cand vorbim de spoturi led este de fapt cel de spot. Acest cuvant provenit din engleza si care se traduce ca si pata. De atlfel cand vorbim despre aceasta forma de iluminat ne raportam de fapt la un loc nu mai mare decat dimensiunile unei pete undeva pe tavan care are in interior un circuit capabil sa lumineze o incapere sau o anumita zona.

Despre spoturi led

Inca de la momentul lansarii oe piata, aceste spoturi led s-au bucurat de un succes masiv deaorece au adus alte caracteristici corpurilor de iluminat cu tehnologie led. Integrabilitatea si forma pe care acestea o poseda constituie principalele noutati aduse pe piata.

Aceste plusuri nu sunt insa singurele. Fata de alte generatii si tehnologii anterioare, exista o serie de alte avantaje care pot influenta decizia de cumparare. Printre acestea se numara performantele, avantajele auxiliare sau inovatiile.

spoturi led

Spoturi led pentru mediu

Noile spoturi led sustin mediul in mod constant prin faptul ca nu constituite un factor de risc pentru mediu. Chiar daca acestea sunt depozitate sau sparte din greseala, materialele din care sunt confectionate nu ameninta nici sanatatea mediului, nici pe cea a omului precum era cazul anumitor tipuri de iluminat bazate pe gaze periculoase.

De asemenea, prin simplul fapt ca fata de alte tipuri de becuri consuma in mod constant si in mod cert mai putin curent ele nu atenteaza intr-o mare masura la resursele care sunt utilizate pentru a crea energie. De altfel, aceste spoturi led pot fi usor alimentate doar din energie obtinuta din resurse regenerabile prin intermediul eolienelor sau panourilor fotovoltaice astfel rezultand consum zero de resurse ale pamantului.

Avantajele auxiliare detinute de spoturi led

Cand vorbim despre avantaje auxiliare in cazul unor spoturi led ne referim la faptul ca fata de generatiile vechi au o serie de alte plusuri, altele decat cele ce tin de performanta. In acest sens, aceste corpuri de iluminat nu necesita un timp de asteptare pentru a ajunge la capacitatea maxima de lumina asa cum era necesar inainte, pentru generatii mai vechi de mijloace de iluminare.

Un alt plus consta in faptul ca acestea nu se incalzesc. Acest lucru face din aceasta forma de iluminat o varianta de luat in calcul oentru persoanele care nu vor sa riste un potential accident sau incendiu.

Inovatiile din spoturi led

Desi nu multi stiu, in cadrul unor astfel de tipuri de iluminat s-au implemetat mai multe sisteme ce permit atat reglarea temperaturii luminii cat si a culorii acesteia intr-un spectru rgb prin intermediul unei telecomenzi.

Cand vine vorba despre locuri de unde putem cumpara spoturi led, un astfel de site este: http://www.led-concept.ro/Spoturi-LED

The following two tabs change content below.

elenadobre2017