Carucioaredecopii.ro – cele mai practice carucioare 3 in 1 pentru un confort sporit al bebelusului

carucioare-3 in 1

Caruciorul pentru copii este ajutorul de nadejde al fiecarui parinte, fiind o solutie practica pentru orice activitate ce se desfasoara in exterior si la care ia parte si bebelusul dumneavoastra. Magazinul online Carucioaredecopii.ro stie de aceste nevoi ale parintilor si ofera acestora un portofoliu vast de carucioare 3 in 1, modele perfecte pentru plimbarile cu familia.

Carucioare de copii – experienta si profesionalism

Magazinul online Carucioaredecopii.ro este un magazin romanesc care comercializeaza carucioare pentru copii de diferite tipuri si modele, de o calitate superioara, menite sa aduca ajutor parintilor si confort copilului.

Printre avantajele pe care le aveti atunci cand va decideti sa achizitionati un carucior pentru copii din cadrul acestui magazin online se regasesc urmatoarele:

  • Suport online si telefonic;

  • Produse de calitate, realizate exclusiv in Romania;

  • Livarea gratuita pentru comenzile ce depasesc pragul valoric de 400 de lei;

  • Returul produselor in cazul in care acestea nu corespund cu cerintele clientului in termen de 14 zile;

  • Vizite in showroom-ul magazinului inainte de a achizitiona un produs.

Carucioare 3 in 1 – modele practice si inovatoare pentru activitati desfasurate in familie

Modelele de carucioare 3 in 1 sunt acele carucioare care, pe langa landou si varianta sport, mai detin si un al treilea produs, care poate fi de la caz la caz, ori un scaun auto, ori o scoica, care faciliteaza transportul copilului in conditii depline de siguranta.

Aceste carucioare 3 in 1 mai detin o caracteristica extrem de importanta, care uneori face diferenta, si anume aceea ca poate fi manevrat foarte usor.

Modelele de carucioare 3 in 1 puse la dispozitie de magazinul online sunt diverse, preturile fiind potrivite pentru orice tip de buzunar. Printre aceste modele de carucioare 3 in 1 se numara:

  • Carucior 3 in 1 Baby Merc Zippy Blue Feather – Acest model de carucior este perfect pentru activitatile desfasurate in spatiul exterior cu familia, oferind o siguranta si o protectie deosebita. Printre caracteristicile si produsele ce intra in componenta acestui carucior practic se numara: landou prevazut cu coperta, parte sport cu coperta si pentru piciorusele micutului, cosulet auto, folie pentru ploaie si plasa pentru tantari. Caruciorul Baby Merc Zippy are o garantie de 24 de luni, iar facilitatea cu care se pliaza si se demonteaza fac din acest produs unul extrem de practic. Pretul pentru acest carucior 3 in 1 este de numai 1,739.00 RON.

  • Carucior 3 in 1 Carlo Lux Baby Seka, culoare gri – Acest carucior 3 in 1 contine landou bine acoperit, perfect pentru vremea mai racoroasa, parte sport, scaun auto de tip scoica ce poate fi utilizat pana la 10 kg, husa pentru protectie importiva ploii, huse impotriva insectelor si o geanta. Model care se pliaza si se manevreaza extrem de facil, acest carucior 3 in 1 poate fi al dumneavoastra pentru pretul de numai 1,399.00 RON.

Date de contact

Pagina de internet a magazinului online este www.carucioaredecopii.ro , aici puteti afla toate detaliile in legatura cu achizitionarea caruciorului perfect. Totodata, ne puteti scrie un mail la adresa contact@carucioaredecopii.ro sau sa telefonati la unul dintre urmatoarele numere de telefon 0723 666 005 sau 0765 745 009. Adresa showroom-ului este Bd. Iuliu Maniu, nr. 181, sector 6, Bucuresti.