Care sunt avantajele tavanelor false

2017-04-23-10.57.08

 

Facerea unui tavan de rigips ar putea sa faca multa mizerie si parasirea locuintei pentru o perioada, dar crearea unui tavan fals nu va produce deloc mizerie sau sa se paraseasca locuinta. O dificultate destul de mare a tavanelor extensibile din regips, a tavenelor clasice vopsite este lucrul ca ele timpul indelungat incep sa se fisureze si vopseaua sa se desfolieze. In intermediul de 2-4 ani poate sa fie necesara o renovare a locurile afectate.

Tavanul fals VIP Casa poate sa stranga in timp, intr-o situatie mai putin fericita, un volum mare de apa, in unele cazuri 100 de litri de apa pe metru patrat. Tavanul fals extensibil se poate desface prin declipsare pentru a scoate apa stransa in total si dupa sa se monteze la loc. In acest fel se pot eschiva pagubr destul de importante pe care le pot face inundatia, adica parchetul s afie umflat, aparatele din casa sa se strice, tapetul sa fie distrus, etc. 

Despre tavanele extensibile cer instelat

Tavanul cer instelat va da ocazia de a face o atmosfera mult mai romantica in dormitor, sau intr-o alta camera si de una de o minunata poveste. Atat acasa, cat chiar si in unele restaurante, cluburi, la bazine centre comerciale, etc. Unele companii pot sa va ofera unele dintre cele mai bune tavane extensibile ce copiaza sistemul stelar.

Acest tavan instelat creat prin proiectarea portiunii de lumina pe diafragma prin intermediul fibrei vizuale este o modalitate pentru cei care doresc sa vada un tavan cu o suprafata dreapta deplina. In situatia acestui lucru, capatanile fibrei vizuale sunt puse pe o carcasa speciala dinspre partea interioara a diafragmei, fara strapungere, ceea ce face ca suprafata membranei sa ramana absoluta lucioasa. 

Tavanele extensibile cu cer instelat sunt o idee extraordinara de a face o atmosfera romantica in dormitor, destul atragatoare in camera copiilor si fermecata in sufragerie.  Lentilele Swarovski bine rafinate sunt fixate pe fibra vizuala pe partea exterioara a tavanului si acestea permit crearea efectului minunat de joc de lumini, ce arata bine in incaperile mai inalte si mult mai spatioase.

Fibrele vizuale de plastic din polimer sunt iesite prin diafragma dand efectul unei ploi de stele. Marimea si numarul de stele tin cont de cantitatea de fibre, ceea ce poate sa dea accesul realizarea diferitor vederi, de la ploaie de stele pana la panorama caii lactee.

Lucruri pe care ar trebui sa le stii…

Impreuna cu tavanele extensibile  nu se vor crapa  sau sa se producea o diferenta de nivel in timp, adica nu va avea nevoie de intretinere. Recomandat ar fi ca o data la ceva timp, adica la 2-3 ani sa-l curatati cu o laveta mai umeda si locurile murdare sa le purificati cu solutie de spalat geamuri.

Aspectul tavanelor de regips sunt reduse la suprafete drepte sau si cu treceri de nivel la fel de plane. Tavanele datorita elementelor sale eficace pot sa creeze doar suprafete drepte.  Tavanul extensibil se poate sa se puna si intr-un interior pregatit, fara sa se scoate mobila

The following two tabs change content below.