Beneficiile tratamentului de cavitatie pentru eliminarea grasimilor

Spre deosebire de liposuctie cavitatia este un tratament perfect de reducere a grasimii pentru cei care nu doresc sa ia masuri excesive. Foarte multi medici, pacienti si specialisti descurajeaza pe cat posibil liposuctia, intrucat este o procedura foarte dura in raport cu corpul sensibil al multora dintre pacienti.

Eficienta tratamentului prin cavitatie

Tratamentul prin cavitatie este sigur, este non-chirurgical si nu necesita timp de recuperare. Este, de asemenea, una dintre singurele tehnologii disponibile care va pot aduce rezultate la fel de eficiente ca si cele pe care le asteptati de la liposuctie sau chirurgie plastica, cu conditia sa completaai numarul recomandat de sesiuni.

De obicei, pentru a obtine rezultate favorabile, tratamentul prin cavitatie trebuie sa varieze intre 8 si 12 sedinte, in functie de gradul de obezitate pe care il prezentati si de nivelul de suportabilitate pe care il aveti.

cavitatie

Daca doriti sa incercati cavitatia cu unde ultrasonice, una dintre cele mai recente tehnici revolutionare pentru reducerea grasimii, veniti la centrul medical de remodelare corporala, Fysiogand din Bucuresti pentru o consultatie.

Aceasta tehnica non-chirurgicala si-a stabilit rapid o reputatie drept alternativa preferata in defavoarea liposuctiei. In esenta, tratamentul prin cavitatie cu unde ultrasonice se foloseste de undele sonore pentru a ataca celulele de grasime care sunt stocate sub piele.

In acest proces, celulele problematice se rup, transformandu-se intr-un lichid pe care organismul il poate apoi lichida prin intermediul propriilor instalatii sanitare. Daca nu v-ati dat seama, probabil, este vorba despre sistemul limfatic.

Avantaje pentru cavitatie in defavoarea liposuctiei

O lista comparativa intre cele doua ar dura la nesfarsit. Dar am extras numai cateva mai importante dintre acestea, pe restul le puteti afla daca va programati o consultatie in particular cu un medic specialist in cavitatie.

Tot ce trebuie sa stiti, pentru inceput, este ca nu necesita anestezic, ceea ce inseamna ca veti avea un timp minim de recuperare.

In alta ordine de idei, tratamentul prin cavitatie poate fi utilizat chiar si pe fata, pe barbie, gat, abdomen, solduri si fese, brate si multe alte zone cu probleme de aceasta natura. Cele mai multe sesiunile prescrise de catre medic dureaza mai putin de o ora, insa puteti obtine cele mai bune rezultate doar pe parcursul a mai multor sesiuni. Astfel, pierderea in greutate va parea naturala pentru lumea exterioara si se va si simti ca o procedura naturala.

Cu alte cuvinte, sedintele de cavitatie sunt o alternativa eficientă din punct de vedere al costurilor, minim dureroase si moderne fata de tratamentele invazive de reducere a grasimilor, utilizate in anii trecuti.

The following two tabs change content below.

elenadobre2017