Beneficiaza de tavane extensibile la preturi imbatabile si calitate superioara

 

Nu pot exista  amenajari interioare moderne fara  tavane extensibile .

Hai sa facem impreuna primii pasi spre confortul tau sporit.

Dupa ce efectuam masuratoarea fara nici un cost din partea ta, beneficiezi de consultanta in a alege modelul  pentru tavane extensibile. Acesta poate fi realizat pe mai multe nivele, sa aiba portiuni curbilinii sau elemente 3D .

Totodata, este necesar sa alegi si textura acestuia care poate fi mata, lucioasa sau chiar translucida .

Pretul pentru tavane extensibile se calculeaza in functie de elementele de mai sus la care se adauga dimensiunea tavanului respectiv . Acesta nu depaseste pretul unui tavan clasic respectandu-se tehnologia de executie si de montaj.

Montajul tavanelor extensibile si gama acestora

Daca vrei tavane extensibile VIP Casa si te-ai informat despre acestea accesand Vipcasa.ro trebuie sa stii ca intr-o camera obisnuita iti putem monta tavanul in 3-4 ore si la o distanta de 2-3 zile de la luarea masurilor.

Atat dureaza un montaj intr- o incapere  care are dimensiunea de 20 mp si 4 colturi drepte. 

In cazul in care sunt colturi suplimentare sau portiuni concave si convexe, treceri la diferite nivele, timpul de executie va creste fiind necesare manoperi suplimentare.

Daca iti plac si te atrage gama de tavane extensibile  mate, trebuie sa stii ca acestea au aspect usor rugos si sunt asemanatoare cu tavanele zugravite in mod obisnuit. Acestea, fata de tavanele lucioase, nu reflecta lumina si obiectele.Totodata, nu creaza senzatia de volum mai mare al incaperii.

Insa este bine de stiut ca paleta de culori este mult mai bogata pentru texturile lucioase decat in cazul celor mate.

Trebuie insa sa te decizi si sa alegi cu atentie culoarea deoarece nu este indicata vopsirea ulterioara a acestora.

Iti mai propunem si tavane extensibile satinate. Acestea se pot confunda cu cele mate dar exista o mica diferenta si anume aceea ca suprafata nu este rugoasa ci neteda si au un usor luciu. Ambele sunt extrem de elegante si de versatile in crearea unui design interior.

Proiectam tavanul extensibil impreuna cu specialisti de top

Crearea oricaror tavane extensibile pot implica o serie intreaga de proiecte de la cele mai simple la cele mai complexe si lucram atat dupa proiecte proprii cat si folosind alte idei, scopul nostru fiind acela de a satisface cerintele clientului.

Avem parteneriate cu diferite companii de  design interior si acestea ne acorda sprijin sa putem aborda orice proiect indraznet, astfel ca in mod continuu suntem provocati sa ne depasim limitele si sa cream tavane extensibile unice si de bun gust.

Daca in timpul proiectarii nu ai avut in vedere sa adaugi suficiente corpuri pentru iluminat si iti dai seama dupa montajul tavanului extensibil ca iti doresti mai multa lumina, te consiliem si ti le putem adauga, astfel incat sa poti fi pe deplin multumit.

Intrucat atat materialele cat si manopera pentru astfel de lucrare sunt realizate de catre specialisti, iti acordam garantie pentru o perioada de 10 ani ceea ce faca ca sa-ti amortizezi foarte usor si sigur costurile.

Vino la noi pentru a fi beneficiarul unui nou concept modern si util pentru amenajarea interioara a spatiului tau!

The following two tabs change content below.