Beneficiaza acum de moile preturi pentru spoturi LED!

spoturi led

Folosind niste spoturi LED in apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural doar la 4W.
spoturi LED

Prin ce se diferentiaza aceste spoturi LED de alte sisteme de iluminat?

Niste spoturi LED se detaseaza fata de becurile cu incadescenta din punct de vedere al eficientei luminii cu consum redus, datorita faptului ca aceastea nu au deloc filament. Dupa cum poate ati observat, in ultimii ani atentia fata de mediul inconjurator a crescut foarte mult si probabil ca de aceea si tehnologia cu LED a inceput sa fie cautata de cat mai multa lume;
Daca nu stii ce fel iti trebuie pentru aplica ta din casa sau de la birou sau dintr-un showroom, trebuie sa stii ca toate modelele de spoturi cu led de la LED-Concept se potrivesc oriunde si dau si un efect placut din punct de vedere al design-ului;
La fel, posibilitatea de orientare al fluxului luminous reprezinta un mare bonus pentru niste astfel de sisteme de iluminat. Datorita dimensiunilor reduse al corpului, singurele solutii de becuri au fost pana nu demult cel incandescente in variante de 35W si 50W. Datorita dezvoltarii tehnologiei pe baza de LED pe SMD5050 acum avem un bec cu LED pentru spoturi la acelasi flux luminos dar cu un consum de 10 ori mai mic;
Folosind niste spoturi LED in apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural. Si toate acestea doar la 4W.

Noile spoturi led iti asigura un plus de siguranta!

Avand tehnologia de ultima generatie in materie de iluminat, aceste spoturi led scapa de un viciu prezente la toate celelalte tehnologii din trecut. Astfel, ele reusesc sa creeze lumina fara a rezulta in paralel caldura, lucru care scade in mod semnificativ sansele producerii unui incendiu de proportii.

De semenea atunci cand trebuie schimbat dupa o perioade de functionare, acest lucru se poate realiza foarte usor deoarece el nu se incinge si astfel nu poate cauza un accident pentru cel ce doreste a face acest lucru.

In ceea ce priveste consumul, noile spoturi led sunt printre cele mai economice corpuri de iluminat. Ca si dovada au fost facute studii ce arata faptul ca un astfel de exemplar poate avea si cu pana la 5000 de ore de functionare in plus fata de cel mai de seama reprezentat al generatiilor anterioare. De asemenea, demn de notat este si faptul ca nu se face niciun fel de compromis in dreptul performantei.

Unde poti monta aceste sisteme de iluminat?

Multumita combinarii versatilitatii si dimensiunilor deosebit de mici ale circuitelor si ale becurilor ce reprezinta partea tehnica cu noua caracteristica ce tine de integrabilitate si de sistemul de prindere, aceste spoturi led pot fi montate atat in interior cat si la exterior, atat in mod artistic sau in ideea de a evidentia anumite trasaturi ale unor tablouri, sculpturi etc prin luminare cat si pentru clasica utilizare de a ilumina anumite spatii sau zone.

The following two tabs change content below.