Bec led Philips – O sursa de iluminat profitabila

bec led philips

Normal
0

Noua generatie de bec led Philips a fost conceputa pentru a transmite utilizatorului toate beneficiile tehnologiei actuale. Conceptul iluminarii cu led este acum in topul utilizarilor rezidentiale si comerciale si va domina pentru multa vreme necesitatea zilnica de ambientare cu lumina artificiala.

 

O simpla analiza a caracteristicilor pentru bec led Philips arata ca fiecare dintre aceste produse sunt prevzute cu niveluri diferite ale ratei consumului de electricitate. Este o solutie extrem de practica pentru utilizatori care astfel pot alege sursa de lumina potrivita cu nevoile reale ale locului de consum.

 

Se poate alege un bec led Philips pentru utilizare ocazionala in spatii care nu necesita o cantitate mare de lumina. Valori de 7,5W sau 10W sunt potrivite pentru spatiile de depozitare, holuri de trecere, sau zone de acces spre dependintele casei. La o valoare de consum de 13W un bec led Philips isi va arata capacitatea de iluminare si va face ca spatiul sa fie disponibil pentru aproape oricare tip de activitate.

 

Asa cum se poate observa aceste valori de consum sunt foarte mici in comparatie cu renumitele si atat de multi ani utilizate becuri cu filament incandescent. Chiar si cel mai „consumator” bec led Philips este de cel putin 7 ori mai economic decat becurile clasice. Daca veti avea curiozitatea sa faceti un calcul comparativ, dupa ce vor fi fost inlocuite toate becurile energofage, mai mult ca sigur veti ajunge la concluzia ca doua becuri clasice consuma cat toate becurile led Philips pe care le-ati montat.

 

Un alt aspect extrem de important, pe care nu l-ati mai experimentat pana in prezent, este temperatura de culoare. Este o caracteristica usor configurabila in productia de bec led Philips si care, din nou, va lasa sa o alegeti. Daca sunteti multumiti de culoarea luminii vechilor becuri, atunci veti alege un bec led Philips alb cald. Daca doriti o lumina vie, care sa deschida la propriu toate detaliile obiectelor din incapere, un bec led Philips alb rece este alegerea perfecta.

 

Poate ca aceste date sunt pur tehnice, insa au un rol important in a sti exact ce tip de bec led Philips veti alege si monta. Daca depasim aceasta etapa, atunci veti sti ca dupa montaj confortul ambiental prin iluminare va fi exact asa cum va doriti.

Cat va dura un bec led Philips? Este o intrebare la care producatorii au raspuns ferm – cel putin 15000 de ore de utilizare, timp in care oricare bec led Philips isi va pastra intacte toate caracteristicile cu care a fost produs.

The following two tabs change content below.