Baze pentru machiaj

beauty-record-eyeshadow-primer

 

Majoritatea femeilor apeleaza la machiaj pentru un aspect mai placut, insa, de multe ori, obtin contrariul. Chiar daca achizitioneaza cele mai scumpe si calitative remedii tonale, uneori se intampla sa nu fie produsele potrivite daca pielea sufera de anumite afectiuni, cum ar fi peelingul sau inflamatiile. De asemenea, pentru un machiaj reusit tenul joaca un rol foarte important. Desi toata lumea isi doreste un ten luminos, in nuanta maslinie sau roz pal, acesta este cele mai multe ori galbui, palid, uscat sau cu pete din cauza varstei.

Desi dimineata cand este aplicat pe fata, machiajul are un aspect deosebit si este aplicat uniform, pe parcursul zilei acesta isi pierde din prospetime, din cauza prafului din atmosfera, a schimbarilor bruste de temperatura si a altor diferiti factori.

Din cauza unui machiaj care nu arata tocmai cum ne-am dorit de multe ori ne pierdem din incredere si din buna dispozitie, ajungand chiar sa ne stresam teribil din cauza aspectului exterior. De aceea, tot mai multi make-up artisti au inceput sa utilizeze baza de machiaj la fiecare make-up pe care il realizeaza. Aceasta confera un aspect mult mai proaspat al machiajului pe tot parcursul zilei si contribuie la aplicarea produselor mai facil si la uniformizarea fondului de ten si al pudrei. Treptat, baza de machiaj a ajuns sa fie utilizata de tot mai multe doamne si domnisoare in rutina lor zilnica de make-up.

Ce este de fapt o baza de machiaj si de ce este indicat sa o utilizezi?

Scopul principal al bazei este sa confere machiajului mai multa rezistenta. In compozitie sa, pe langa silicon si pigmenti, primul fiind utilizat pentru reliefarea tenului, iar al doilea pentru un ton placut al pielii, bazele de machiaj contin ingrediente de ingrijire, pentru hidratare si hranire. Adesea, baza poate contine si protectie SPF, mentina sa apere tenul impotriva razelor UV.

Bazelepentrumachiajdiferaprintexturalor, ceeacedeterminaproprietatilesicaracteristicile de utilizarepentrudiferitetipuri de piele. Bazele cu gel sunt celemaiusoaresicelmaiadesea nu contin pigment. Sunt recomandatefemeilor cu pielegrasa, deoarece nu infundaporiisireducriscul de luciugras. Baza de machiajlichidaestecevamaidensa, dartotusifoarteusoara. Este recomandatapentrupieleabuna, cu defecteminime, care nu necesita o baza de machiajdeosebit de activa, dar care ajuta la creareaunuimachiaj persistent. 

Baza de machiajcremoasasidensa, continepudrasimaimult pigment, astfelincatpoatemascatoateimperfectiunile. Datoritatexturii, mascheaza bine chiarsimodificarilepronuntate pe fata, si in plus, ofera un finisaj mat dens, eliminandluciulgras. 

Atuncicandalegi o baza de machiaj, trebuie sa tiicont de  imperfectiunilecelemaivizibilesi de defectele de pe fata. Cu cat sunt maivizibile, cu atatveiaveanevoie de o baza de machiaj cu o texturamaidensaDacastareapieliiestebuna, alegeceamaiusoarabazaposibila, pentru a nuinfundaporii. In plus, substraturile dense sunt multmaidificil de aplicatsitrebuie sa le eliminifolosindprodusecosmeticespeciale. 

Intra aici pentru cele mai bune produse cosmetice pentru un machiaj profesional!

 

The following two tabs change content below.