Balustrade de inox eleganta si stil

IMG_20151203_115216-e1493888545175-750x720

 

ArtExpert Inox este recunoscut in domeniul amenajarilor interioare, si exterioare datorita calitatii produselor si a finisajelor impecabile, avant o vasta experienta in executia lucrarilor de peste 10 ani. Va invitam calduros sa rasfoiti  elegantele noastre modele ale balustradelor de inox executate din metale si combinate de asemenea cu diverse materiale atat originale, cat si elegante, care se incadreaza cu succes in orice spatiu interior si se adapteaza oricarui design.

Diversitatea balustratelor inox 

De asemenea punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de produse printre care: balustrade inox – model frunze mici, balustrade inox – model frunze mari, balustratde inox – placi de lemn, balustrade inox – classic 3-4 intermediare, balustrade inox – model frantuzesc, balustrade inox – sticla laminata-securizata si nu in ultiml rand mana curenta inox 40 mm si lemn stejar. Pentru fiecare produs in parte va oferim o gama larga de modele, pe care le puteti vizualiza cu usurinta in galeria folo a site-ului nostru. Insa daca doriti mai multe detalii, va asteptam cu drag sa ne contactati la numerele de telefon de pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail artexpert@yahoo.com.

In ceea ce priveste raportul pret-calitate, va asiguram ca va oferim produse carora le acordam o atentie deosebita, iar tehnicile moderne si utilajele performante de prelucrare a metalelor pe care le folosim sunt toate la standarde Europene, astfel incat lucram doar cu materie prima de calitate superioara. 

Ce va ofera ArtExpert Inox ?

ArtExpert Inox va ofera in primul rand cele mai bune preturi in raport cu calitatea produselor si a serviciilor. Veti beneficia atat de transport, cat si de montaj gratuit, iar noi incercam pe cat posibil ca realizarea proiectelor sa fie in timp record. De asemenea executam modele si forme speciale in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Seriozitatea si profesionalismul este trasatura specifica echipei noastre, intrucat se adapteaza cu succes cerintelor dumneavoastra, ceea ce determina o realizare ireprosabila a diferitelor tipuri de balustrade inox, ce au o calitate net superioara celor existente pe piata, lucru care se datoreaza atat experientei si indemanarii echipei noastre de specialist, cat si materialelor, care au o importanta substantial si care si-au dovedit de-a lungul timpului calitatea. 

Oferim explicatii si consultanta in ceea ce priveste modalitatea de lucru, pentru fiecare proiect in parte si totodata respectam cu strictete spatiul in care montam produsele si lucram cu maxima atentie. 

Cateva detalii despre balustradele de inox

Fiind un material care denota de departe stil si eleganta, inoxul este perfect imbinat cu sticla si lemnul fiind extrem de usor de intretinut. Materialul folosit pentru confectionarea balustradelor inox este otelul inoxidabil caracterizat prin rezistanta la umiditate si frig, prin capacitatea de a se autoreface in caz de alterare mecanica sau chimica. De asemenea este un material care se adapteaza perfect oricarui design, se monteaza rapid si este foarte usor de intretinut. Un lucru important pe care trebuie sa il mentionam este faptul ca au o durata de viata destul de lunga in comparatie cu alte tipuri de materiale. Balustradele inox destinate montajului interior si exterior reprezinta produsul unei colaborari ideale intre echipa de creatie si cea de productie a ArtExpert Inox.

The following two tabs change content below.