Aplica led folosita ca element in designul ambiental

aplica led cu senzor

Normal
0

Pentru conceperea unui design ambiental modern nu trebuie sa ignorati includerea de aplica led care ofera simultan doua beneficii. Aveti inainte de toate un corp de iluminat care se monteaza foarte usor si totodata primiti o iluminare discreta, insa suficienta pentru spatii cum sunt holurile casei, zona de langa patul din dormitor, dar si pentru baie sau zona blatului din bucatarie.

Aplica led este in sine cel mai versatil corp de iluminat modern pentru ca datorita formei si posibilitatilor de montare pe aproape ori tip de suport si in aproape orice unghi va putea fi prezenta si utilizata exact asa cum este cel mai convenabil.

De la forma clasica rotunda, la forma de patrat, sau alungita, aplica led este actionata direct de la un intrerupator clasic, dar poate avea inclus un senzor de miscare pentru a fi utila doar in momentul in care traversati o zona a cladirii sau apartamentului in care nu aveti nevoie sa stationati. Aplica led cu senzor nu doar ca elimina folosirea unui intrerupator, ci aduce si un real avantaj economic datorita reducerii substantiale a timpul in care este functionala.

Ceea ce trebuie urmarit atunci cand ati decis sa includeti aplica led in conceptul de design al unei incaperi, sau a intregului spatiu detinut, este nivelul de iluminare pe care il va lasa in jural sau. Pentru consumuri cuprinse intre 8W si 18W, iluminarea va fi cuprinsa intre circa 480 de lumeni si cel mult 1000 de lumeni.

Acest aspect trebuie considerat ca atare pentru ca aplica led nu se poate constitui intr-un corp de iluminat care sa ofere o iluminare de mare anvergura, chiar si pentru mediul rezidential, ci mai curand este un produs care lasa exact atata luminozitate incat activitatea obisnuita a unei case sa fie placuta si confortabila.

Ca un ultim amanunt despre modul in care veti decide sa achizitionati un anumit model de aplica led, tineti cont si de temperatura de culoare pe care sursa led o emite. In raftul specializat care gasiti aplica led este specificat clar acest lucru. Aveti asadar de optat pentru aplica led cu lumina alb cald, aplica led cu lumina alb neutru, dar si aplica led cu lumina rece. Fiecare dintre aceste temperaturi de culoare vor contribui si mai mult la aspectul general al decoratiunilor pe care le-ati ales, dar si pentru felul in care fiecare dintre noi percepe un anumit tip ce lumina.

Prin urmare folosind aplica led in designul ambiental al casei, amplificati si mai mult confortul, iar acest lucru se va resimti pe termen lung pentru ca oricare aplica led montata va avea o durata mare de utilizare.

The following two tabs change content below.