Aparatura medicala si estetica

29040

Cosmetologia cu aparatura este o ramura populara in industria cosmetologiei, reprezentand procedurile de cosmetologie care se realizeaza cu aparatura medicala si estetica.

Cosmetologia cu aparatura este utilizata pe scara larga in procedurile de ingrijire a fetei si a corpului. Principalele avantaje ale cosmetologiei hardware cu utilizarea echipamentelor, sunt tehnologii inovatoare, care duc la rezultate intr-un timp mult mai scurt, nedureros si, cel mai important, in siguranta.

In prezent, niciun salon de infrumusetare profesional care ofera servicii de infrumusetare la cel mai inalt nivel, nu se poate descurca fara echipament inalt tehnologizat. Echipamentul profesional de cosmetologie, astazi, este semnul distinctiv al salonului. Echipamentele medicale si de estetica ale centrelor de infrumusetare, trebuie sa indeplineasca cele mai inalte standarde, deoarece de modul in care functioneaza, depinde  eficacitatea procedurilor.

Cum sa alegi aparatura medicala si estetica

Atunci cand alegi echipament medical si de estetica pentru un salon de infrumusetare mai intai trebuie sa te concentrezi asupra producatorului. Un producator serios acorda o atentie deosebita bazei dezvoltarii de noi tehnologii si efectuarea de cercetari pentru imbunatatirea produselor si eficienta acestora. Cele mai frecvente probleme  in cosmetologia de astazi, sunt problemele de revitalizare, intinerire a pielii, problema eliminarii petelor de varsta, fenomene cosmetologice, patologice, vasculare, acnee, epilare etc. Un numar mare de producatori au dispozitive pentru rezolvarea si corectarea unor astfel de probleme, insa nu orice companie isi poate permite un laborator si o baza de cercetare, un numar mare de oameni de stiinta, ingineri, medici si teoreticieni care pot dezvolta ceva nou. In acest caz producatorii de aparatura medicala si estetica profesionale, au gasit noi tehnologii mai eficiente si mai perfecte. Aceasta tehnologie are mai multe avantaje, este mai accesibila din punct de vedere economic si mult mai eficienta. 

Ramuri ale aparaturii medicale si estetice

In functie de tratamentele pe care le executa, aparatura medicala si estetica poate fi impartita in:

  • Aparate pentru epilare definitiva, intinerire a pielii si tratament pentru acnee.
  • Aparate pentru indepartarea depozitelor de grasime locale si a celulitei.
  • Echipament clasic necesar pentru amenajarea unui salon de infrumusetare, care permite masaj cu microcurent, peeling cu ultrasunete, microdermabraziune, terapie sub presiune.
  • Echipamente pentru machiaj permanent.
  • Dispozitive laser.
  • Aparatura pentru hidromasaj sau hidrocolonoterapie.

Diversele  proceduri de intinerire a fetei si de modelare a corpului, sunt astazi o prioritate pentru un numar mare de clienti din saloanele de infrumusetare, fiind cea mai populara metoda de mezoterapie fara injectii. 

Tipuri de aparatura

  • Oxygenera Pro este unul dintre cele mai noi echipamente, de ultima generatie, cu o navigare mai intuitiva si mai atractiva, pentru remedierea unor probleme ale pielii prin actiune asupra epidermei si dermului. Acesta este dezvoltat cu cinci tehnologii inovatoare, si anume: Oxygen Hiperbaric + Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser + Microdermoabraziunea+ Radiofrecventa Multipolara + Mezoterapie Virtuala. 
  • SYMMED este un echipament estetico-medical pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala cu radiofrecventa diatermica si mezoterapie HPC. 
  • Cryomed este un echipament special conceput pentru slabire, bazat pe tehnologia criolipolitica. Efectele miraculoase pe care le are acest aparat inalt tehnologizat,  sunt potentate de vacuum si terapia Soft Laser.
The following two tabs change content below.

MadalinaG

Comunicatele companiei MadalinaG (vezi toate)