Antrenamentele xbody Bucuresti, moft sau necesitate?

14445824_1220827601295454_2081265130_n

Antrenamentele xbody sunt cu siguranta printre cele mai controversate tipuri de exercitii. Totusi eficienta acestora nu poate fi contestata nici chiar de cele mai  exigente voci din domeniu. Cu ajutorul specialistilor ToMe vom incerca sa intelegem daca aceste tipuri de exercitii sunt moft sau necesitate. Click aici pentru mai multe detalii.

 

Xbody Bucuresti, solutie pentru oameni ocupati

Daca in alte orase mari ale tarii oamenii sunt ceva mai relaxati si isi pot organiza mai bine timpul, nu acelasi lucru se poate spune si despre locuitorii capitalei, sufocati nu doar de sarcinile cotidiene ci si de lipsa infrastructurii si traficului infernal.

 

In acest context oamenii ocupati au de ales: fie sa renunte la un mod de viata activ, fie sa incerce o noua abordare prin intermediul antrenamentelor xBody. De ce sunt atat de eficiente sedintele xbody Bucuresti, este intrebarea logica care iti vine in minte citind aceste randuri. Antrenorii informeaza ca exercitiile realizate in salile de xBody Bucuresti au la baza tehnologie specializata, aplicate in medicina, ce presupune stimularea musculara folosind impulsuri electrice. Aceasta tehnologie EMS face ca exercitiile realizate sa fie mai intense si mai eficiente, deci 20 de minute de xbody in Bucuresti sunt echivalente cu sase sau sapte ore petrecute in sala de fitness sau aerobic. Deci aceasta metoda ofera si oamenilor ocupati posibilitatea de a mentine conditia fizica in stare optima.

 

Xbody Bucuresti solutie pentru cei ce doresc sa monitorizeze in detaliu antrenamentele

Specialistii care au dezvoltat asemenea antrenamente, xbody Bucuresti complexe, ne asigura ca toate exercitiile realizate sunt monitorizate in detaliu, de la parametrii de functionare a organismului, la numarul de impulsuri aplicate,  intensitate acestora, numarul de calorii arse dar si indicii legati de centimetrii pierdutii. Acestia ne asigura ca efectele stimularii musculare nu se opresc odata cu indepartarea costumului, pentru ca tesuturile raman in tensiune inca 24 de ore, deci arderile metabolice sunt stimulate si caloriile sunt pierdute si dupa parasirea salii.

 

Xbody Bucuresti cea mai buna solutie pentru cei ce doresc rezultate rapide

Exercitiile din salile xbody Bucuresti sunt mai intense fata de cele realizate in cele traditionale de fitness sau aerobic, deci si rezultatele sunt mai rapide si se vad in timp mult mai scurt.

 

Pentru ca actioneaza concomitent asupra tuturor grupelor musculare, se produce nu doar slabire rapida ci si controlata. Prin exercitiile realizate in salile xbody Bucuresti, nu se pierd doar centimetrii nedoriti de grasime din talie, ci si surplusul din zonele coapselor, soldurilor, feselor si a bratelor. Pentru ca tot corpul este antrenat in exerciti efectuate constant cu aceiasi intensitate, rezultatele se observa in toate regiunile.

 

Conform antrenorilor din salile de xbody Bucuresti, dupa doar patru sedinte de exercitii de 20 de minute rezultatele sunt vizibile. Dealtfel, antrenamentele prin stimulare musculara imbunatatesc starea de sanatate si contribuie la buna functionare a aparatului cardiovascular. Studiile realizare de specialistii in sanatate au dovedit ca antrenamentele din salile xbody Bucuresti amelioreaza durerile de spate si contribuie la relaxare musculara.

Rezultatele antrenamentelor realizate in salile xbody Bucuresti au efect pe termen lung si nu doar asupra aspectului exterior.

 

 

The following two tabs change content below.