Alegerea unei firme de dezinsectie din Bucuresti

firma-dezinsectie-bucuresti

Dezinsectia este procesul prin care se urmareste eliminare daunatorilor de tip insecte sau paraziti, precum: tantarii, mustele, gandacii sau plosnitele. In afara de obiectivul de eliminare, dezinsectia poate fi prestata si cu un scop preventive, prin intermediul unor interventii regulate.

Insectele pot fi foarte periculoase atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru om. Acestea pot distruge natura, dar si imbolnavii omul din pricina multitudinilor de boli pe care acestea le pot purta si transmite foarte usor.

Cum aleg o firma de dezinsectie profesionala din Bucuresti ?

Un prim pas pentru alegerea unei firme de dezinsectie profesionala din Bucuresti trebuie facut prin cautarea acestora in mediul online. Cele mai multe dintre aceste companii au website-uri de prezentare acolo unde afiseaza detaliat toate informatiile de care ai nevoie.

Printre aceste informatii pe care le gasesti pe website-urile de prezentare ale firmelor de dezinsectie din Bucuresti este important sa identifici autorizatiile de functionare emise de Primarie, dar si de Autoritatea Sanitar-Veterinara.

O alta informatie importanta se gaseste in portofoliul de clienti, cei care au cu ce se lauda prezinta toti clientii, in general, persoane juridice, cu care au lucrat. Exista totusi si firme de dezinsectie din Bucuresti, care posteaza si diferite scrisori de recomandare pe care le-au primit din partea companiilor cu care au colaborat.

Procesul de dezinsectie efectuat de o firma autorizata din Bucuresti

Pentru a fi sigur de reusita lucrarii verifica daca echipa de interventie care efectueaza lucrarea de dezinsectie incepe procesul prin analiza spatiului contaminat. In general, in acesta etapa echipa trebuie sa identifice aspecte precum gradul de contaminare, tipul de daunatori prezenti, dar si diferite zone in care daunatorii se inmultesc sau migreaza.

In functie de spatiul contaminat, exterior sau interior, sunt utilizate diferite tipuri de echipamente. Mai exact, pentru un spatiu exterior cele mai multe companii aleg sa utilizeze un echipament numit generator care emite un nor dens de substanta toxica. La interior, pompa cu presiune care pulverizeaza substanta este cea mai des intalnita metoda de dezinsectie.

The following two tabs change content below.

Indila Iordache