Alege calea spre un management de succes | Diploma Profesionala in Management

DPM_site

“Oamenii parasesc manageri, nu companii”, ne spun studiile empirice din domeniul Managementului. Ce calitati de success au acei manageri care reusesc sa aduca productivitatea companiilor si implicit fericirea angajatilor si care sunt abilitatile necesare pentru un MANAGEMENT DE SUCCES?

Construit sub forma unui MBA, Cursul Extensiv de Management: DIPLOMA PROFESIONALA IN MANAGEMENT organizat de CODECS isi propune sa dezvaluie o imagine completa asupra activitatii manageriale prin oferirea celor mai bune instrumente si tehnici din domeniu!

Incepand cu luna februarie 2018 CODECS organizeaza o noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Management.

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.

STRUCTURA PROGRAMULUI:

  • Modulul 1 – Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni)
  • Modulul 2 – Managementul informatiilor financiare si de marketing (durata 3 luni)
  • Modulul 3 – Managementul aprovizionarii si al stocurilor | Managementul productiei si al logisticii (durata 3 luni)
  • Modulul 4 – Viziunea globala asupra managementului (durata 1 luna)

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

The following two tabs change content below.
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.