AFI Palace Cotroceni va gazdui finalele de Baschet Sport Arena Streetball

AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni gazduieste in perioada 1-3 august Finalele Competitiei de Baschet Sport Arena Streetball 2014. Meciurile de baschet 3×3 vor avea loc pe pationoarul din interiorul centrului comercial.

Sport Arena StreetBall se desfasoara pentru prima data intr-un mall din Romania si este cea mai populara competitie din Romania, dedicata baschetului 3×3. Competitia a ajuns astfel la cel de-al 10-lea sezon, in fiecare an adunand mii de pasionati de baschet si peste 800 de participanti.

Daca pana acum meciurile de baschet 3×3 organizate de Sport Arena Streetball au avut loc in licee, universitati sau parcuri, in 2014 competitia este pusa in fata unei noi provocari: disputarea finalei intr-un centru comercial. Vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea urmari indeaproape meciurile, pot participa la concursurile dedicate fanilor si iși pot sustine preferatii, alaturi de sportivi romani cunoscuti.

Invitatul special al evenimentului va fi canadianul Justin Darlington, cel mai bun dunker din lume in 2013. Acesta va sustine duminica, pe 3 august, un spectacol de slam-dunk, special pentru spectatorii Finalei Sport Arena Streetball 2014.

Anul acesta, Sport Arena Streeball 2014 a fost compus din 5 turnee, ultimele 2, respectiv Turneul 4 si Turneul Master urmand sa aiba loc in perioada 1-3 august in AFI Palace Cotroceni. In cadrul Turneului 4, care se va dispuna vineri si sambata, sunt inscrise 72 de echipe, limita de inscrieri fiind atinsa in doar cateva ore de la startul inscrierilor. Duminica vor avea loc partidele din cadrul Turneului Master, marea finala a sezonului in care cei mai buni jucatori se vor lupta pentru titlul de campioni.

Fiecare jucator participant la Sport Arena Streetball 2014 va acumula puncte si in clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking, unde Romania are in prezent trei jucatori printre primii 20 din lume.

 

 

AFI Palace Cotroceni sprijina sportul romanesc, de-a lungul timpului fiind organizate in centrul comercial o serie de competitii tematice precum Trofeul de scrima Pellegrini, Saptamana Campionilor, AFI Palace Mall Run (eveniment CSR) etc. Mai mult decat atat, in AFI Palace Cotroceni, mai multe evenimente sportive au fost sustinute pentru prima data intr-un mall, precum primul maraton organizat pentru o cauza sociala.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

 

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

 

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.