AFI Palace Cotroceni da startul maratonului de 3 zile de shopping: Mega Lichidarea de Stoc

Mega Lichidare de Stoc

In perioada 5-7 august, AFI Palace Cotroceni da startul campaniei „Mega lichidare de stoc”, oferind tuturor vizitatorilor discount-uri importante la articolele de primavara-vara. Astfel, timp de 3 zile, cei care doresc sa achizitioneze din magazinele favorite produsele mult visate o pot face in aceasta perioada, beneficiind de reduceri de peste 70% si multe alte surprize.

An de an, AFI Palace Cotroceni desfasoara campania „Mega lichidare de stoc” si ofera multe optiuni si avantaje in materie de shopping, avand un numar mare de magazine partenere implicate. Si in aceasta vara, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de o adevarata experienta de shopping si isi pot completa garderoba cu cele mai mici costuri. Discount-uri substantiale vor fi aplicate in cazul hainelor, articolelor de incaltaminte, accesoriilor si altor produse din AFI Palace Cotroceni.

 

Toate magazinele incluse in campania „Mega lichidare de stoc” vor folosi o semnalistica speciala, pentru a comunica reducerile disponibile si pentru a fi usor de reperat de catre iubitorii de shopping.

 

Discount-uri mari la branduri cu renume

 

Pasionatii de shopping isi pot alege, in cele trei zile de reduceri, tinutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon in materie de fashion. Acestia sunt invitati sa descopere articolele mult cautate in magazinele inscrise in campanie, printre care se numara:ALDO, Call it Spring, Carpisa, Carturesti, CLARKS, CROPP TOWN, Depot 96, GMT, GoldenPoint, HOUSE OF ART, Il Passo, iStyle, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Meli Melo, Mirano, MOA, New Yorker, Nissa, Office Shoes, OKAIDI, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, Penti, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Reserved, Salamander, Samsonite, SHOE ART, Steilmann, Stone Creek, Timberland, WHY DENIS Man, WHY DENIS Woman si Wolford.

 

Mega Lichidarea de Stoc” este o incheiere festiva a campaniei de vara Christmas in July, care, timp de o luna, a oferit vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni o multitudine de surprize, premii, discounturi, vouchere, ateliere de creatie, petreceri tematice si un concert cu Stefan Banica Jr.. Christmas in July a fost sarbatoarea bucuriei, a cadourilor si a momentelor frumoase petrecute alaturi de cei dragi, in AFI Palace Cotrocei, in varianta estivala.

 

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

 

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

 

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.