8 motive pentru a cumpara un tablou handmade

Tablou Rainbow Tree (1)-500x500

S-ar putea enumera cu usurinta mai mult de 8 motive – poate chiar 100 – ca sa cumperi produse handmade. Fiecare dintre aceste motive demonstreaza si ca a cumpara tablouri handmade este mult mai bun decat a cumpara tablouri produse in mod comercial. Click aici pentru a vedea o varietate de tablouri.

1. Handmade este bun pentru mediul inconjurator

Tablourile realizate handmade sunt excelente pentru mediul inconjurator. Majoritatea produselor fabricate manual nu necesita o productie mare sau fabrici zgomotoase. Cele mai multe tablouri sunt realizate in locatii mici sau in casele oamenilor.

2. Fiecare tablou realizat manual este unic

Spre deosebire de tablourile care sunt produse in masa, veti gasi adesea diferente unice in fiecare tablou realizat manual, care face intr-adevar produsul si achizitia foarte speciale. Nimeni din intreaga lume nu va avea exact acelasi lucru si asta este destul de unic!

3. Handmade este sprijinirea economiei locale

Nu este vorba numai despre bani. Fiecare achizitie de tablouri handmade da artistului, producatorului, persoanei mestesugare o incredere in produsul lor, sansa de a-si dezvolta abilitatile in continuare, posibilitatea de a reinvesti banii inapoi in afacerea lor si de a continua sa produca opere de arta frumoase.

4. Handmade rezista timpului

Amintiti-va acele zile, cand ati cumparat ceva si a durat mult timp. Cele mai multe tablouri fabricate manual sunt facute sa dureze. Ele sunt fabricate dintr-un material care va rezista in timp si le veti pastra pentru o lunga perioada de timp.

5. Handmade este pe trend

Designerii independenti, producatorii sunt adesea pe o tendinta mult mai rapida decat intreprinderile mari care produc tablouri produse in mod comercial. De ce? Ei bine, isi pot permite sa experimenteze si sa faca o singura piesa pentru a vedea daca vor castiga interes, pot vedea rapid o tendinta si vor crea o colectie care sa se potriveasca perfect cu tendinta. Pentru a introduce un produs nou in cadrul unei organizatii comerciale mari poate dura cu usurinta 12 luni, un mic designer independent va fi mult mai flexibil decat acesta.

6. In spatele fiecarui produs exista o poveste

Fiecare tablou realizat manual are povestea lui, fiecare persoana care l-a creat pune mult timp si suflet pentru a face ceva care este unic, frumos si facut doar pentru dvs. sau pentru cineva drag.

7. Cumparati tabloul direct de la producator

Nu poate fi mai simplu decat asta. Cumparati direct de la persoana care face tabloul handmade. Daca aveti nevoie sa puneti intrebari despre produs (cum sa aveti grija sau sa il pastrati), veti vorbi direct cu persoana care a facut-o. Ei stiu detaliile despre tablou si vor putea sa va dea cel mai bun sfat.

8. Cumpararea de tablouri de handmade pastreaza abilitatile de artizanat si traditia

Acesta ar putea fi un motiv altruist, dar sprijinind un mester local, sustinem si abilitatile meseriei pe care o practica. Prin sustinerea mestesugurilor traditionale, cum ar fi argintaria, artistii care confectioneaza sticla, tesatorii sau multe altele, ii ajutam sa isi treaca abilitatile la generatia urmatoare si sa pastreze in viata arta si traditiile.

The following two tabs change content below.

cipriansimian