7 pași de urmat pentru a crea corect un site

clienti-media90

 

Dacă te-ai hotărât să îți faci propriul site trebuie să știi că pentru ca viitorul tău site web să și funcționeze corespunzător dorințelor tale, trebuie să respecți câteva etape și ordinea lor corespunzătoare și nu vei avea cum să dai greș.

 

Dacă știi deja ce profil va avea noua ta afacere, deja ai început bine și poți estima și care ar fi cel mai potrivit tip de site web, care să ducă la promovarea și extinderea cât mai rapidă a serviciilor sau produselor tale.

 

Achiziționarea unui domeniu web

 

După ce ai stabilit toate detaliile inițiale poți începe crearea siteului, mai exact prin cumpărarea domeniului și în același timp îi alegi și numele care trebuie să fie cât mai relevant.

 

Cele mai cunoscute domenii sunt com, net sau org. Indicat ar fi să alegi domeniul în funcție de țara în care vrei să te extinzi, com fiind cel mai popular la nivel internațional.

 

Webhostul

 

Urmează alegerea webhostului, respectiv o companie care deține mai multe servere.

 

Aici trebuie să decizi dacă ești dispus să alegi un webhost plătit și vei beneficia de suport și spațiu de stocare pe măsură sau preferi un webhost gratuit, dar vei avea de- a face cu ferestre publicitare.

 

Cum se construiesc paginile web?

 

Ei bine, după domeniu și webhost ajungem la paginile web. Acest lucru nu mai este o noutate dacă ai câteva cunoștiințe de HTML și poate puțin SEO.

 

Testarea propriu- zisă a siteului web

 

Acum trebuie să și testezi ce ai creat pentru ca nu cumva să apară erori de scriere ale paginilor sau linkuri greșite. Deci, vei folosi un browser pentru acest lucru iar evident cel mai căutat este Internet Explorer urmat de Firefox, Mozzila și Opera.

 

Profitul

 

Dacă toate etapele au decurs cum trebuie și siteul tău web este în regulă, urmează poate  cea mai plăcută parte, obținerea de profit financiar de pe urma acestuia.

 

Acest lucru deobicei se poate reliza datorită vânzării diverselor produse sau prin publicarea de banere publicitare.

 

Popularitatea site-ului

 

Aceasta reprezintă practic ultima etapă de consolidare a unui site web, însă este în continua dezvoltare. Promovarea siteului începe cu finalizarea acestuia și direcționarea acestuia către motoarele de căutare dar este un proces de durată și continua cu prezentarea acestuia la televiziune, în presă și pe rețelele de socializare.

 

 

Urmând aceste etape, dacă ai și puțină înclinație spre domeniul web nu ar trebui să îți fie foarte greu să realizezi de unul singur un site exact așa cum îți dorești.

 

Există însă și posibilitatea să alegi o firmă specializată care să facă toată treaba iar contra unor prețuri corespunzătoare calității lucrărilor vei avea siteul potrivit fără să trebuiască să te mai ocupi tu de nimic.

 

Pentru ori care dintre metode ai opta, un site web îți va aduce numai beneficii atât pentru a-ți extinde afacerea dar și pentru a avea un venit pasiv, stabil și în continuă creștere.

Pentru oferte personalizate si detalii, click aici!

 

The following two tabs change content below.