5 semne ca trebuie sa va cumparati o noua cutie muzicala

ceasuri-perete-449x600

O cutie de bijuterii este pretioasa. Aici pastrati cele mai apreciate coliere, inele, diamante, bratari si cercei. Din pacate, totusi, aveti o situatie. Cutia este plina; mai mult decat plina. Este plina pana la refuz.

Ce ar trebui sa faci in aceasta situatie? Poate ca este timpul sa va organizati si sa faceti un upgrade. Citeste mai departe despre cele cinci semne pe care le aveti la indemana ca aveti nevoie de o noua cutie de bijuterii.

1. Usile nu se inchid

Cand ai primit prima cutie de bijuterii, multe compartimente, usile si sertarele erau foarte utile. Ai gasit tot felul de zone minunate pentru a-ti pastra bijuteriile valoroase.

Acum, sertarele sunt aproape inchise. Nu poti sa inchizi usile. Se vede ca aveti o cuti din care se revarsa cu lucruri. Daca treceti prin aceasta situatie, este mai bine sa luati in considerare o revizuire.

2. Nu mai exista spatiu

Va plac bijuteriile. Vedeti o bratara frumoasa, un colier cu pandantiv stralucitor sau un inel cu pietre uimitoare si trebuie sa le aveti. Nu este nimic in neregula cu colectia. De fapt, colectarea bijuteriilor este un hobby care ar putea sa va faca bogat. Exista insa o problema. Aveti nevoie de spatiu pentru a va pastra toate bijuteriile.

Inelele ar trebui sa mearga intr-un container special. Acest lucru le impiedica sa se loveasca in mod intamplator unul de celalalt, ceea ce le-ar putea deteriora.

Colierele ar trebui sa fie atarnate pe carlige sau lanturi. Acestea reduc incurcaturile, iar bratarile trebuie depozitate departe de coliere.

Odata aveati loc in vechea cutie de bijuterii pentru a va aranja toate obiectele de valoare. Dar nu mai este cazul. De fapt, ati verificat cutia bine, inauntru si afara. Nu mai e loc pentru a pune nimic.

Trebuie sa va protejati si sa va pastrati bijuteriile, deci, ce puteti face? Este timpul sa faceti upgrade daca ati ajuns la acest punct.

3. Dezorganizare

Odata ce spatiul din cutia dvs. de bijuterii a devenit strans, ati inceput sa deveniti mai complicat in privinta lucrurilor. Ati aruncat bijuteriile pe oriunde s-a nimerit.

Acum, trecand prin cutie, toate colierele si bratarile sunt o mizerie incurcata. Lanturile s-au incurcat si s-au legat impreuna.

Va uitati la bijuteriile pretioase si va simtiti in dificultate. Ar putea dura ore si ore pentru a dezlega toate lanturile. Ati putea avea nevoie chiar de ajutorul unui profesionist.

La urma urmei, daca ar fi sa strangeti o lant fragil prea tare, s-ar putea rupe. Asta ar insemna ca va trebui sa faceti cumparaturi pentru un inlocuitor, care pot fi costisitoare.

4. Bijuterii de care ati uitat

Odata ce treci peste colierele si bratarile incalcite, observati ceva. Nu puteti sa va amintiti prea multe legat de bijuterii dn cutie.

Daca aveti o colectie mare de bijuterii, acest lucru se poate intampla. Te indragostesti de o bucata, o cumperi, o duci acasa si o poti purta o data. Apoi o pastrati in cutia de bijuterii si uitati totul.

Acum, ca in cele din urma va organizati bijuteriile, o multime de piese sunt nerecunoscute. Sunteti sigur ca le-ati cumparat, dar nu va amintiti cand sau de ce.

Aveti nevoie de o cutie de bijuterii care va permite sa va vedeti toate bijuteriile preferate. Acestea trebuie afisate in fata si in centru. Daca anumite bijuterii se pierd in amestec, ar trebui sa va ganditi cu tarie la obtinerea unei noi cutii.

5. S-ar putea sa va raniti valoarea bijuteriilor

Bijuteriile sunt incredibil de valoros. Acest lucru este de la sine inteles. Exista valoarea initiala si apoi valoarea marita in timp.

Bijuteriile mai vechi sunt, in general, cele mai valoroase. Atata timp cat este fabricat din materiale reale (cum ar fi argintul si aurul in loc de zirconia cubica) si este ingrijit, il poti vinde inapoi pentru un ban destul de bun.

Daca nu ati fost organizat, nu aveati suficient spatiu de depozitare, ati putea face din colectia dvs. o dizertatie imensa. Ati putea scadea valoarea bijuteriilor fara a avea vreun sens.

The following two tabs change content below.

cipriansimian