5 lucruri de luat in considerare la alegerea unui ballroom pentru nunta

DSC_5756-400x400

Cand organizati un eveniment, va confruntati cu multe decizii. Alegerea unui ballroom de nunta este singura decizie care va avea cel mai mare impact asupra evenimentului dvs. Data evenimentului, optiunile de catering si experientele placute ale participantilor – toate sunt partial afectate de locul unde selectati. Acum un alegerea unui ballroom nunta poate fi una dintre cele mai bune optiuni. 

Suna putin intimidant? Nu trebuie sa va simtiti asa. Iata cateva orientari cu privire la momentul luarii unei decizii, ce trebuie sa luati in considerare si cum sa faceti mai bine.

Cand sa incepeti sa cautati un loc

Cu cat mai devreme cu atat mai bine. Dupa ce intelegeti bine urmatoarele 3 lucruri, puteti incepe cautarea pentru un loc: buget, dimensiunea estimata a evenimentului si cerintele de spatiu.

Rezervati un ballroom nunta cu cel putin 4-6 luni in avans, astfel incat sa aveti suficient timp pentru a planifica alte lucruri critice, cum ar fi catering, invitatii nunta etc.

Ce sa aveti in vedere atunci cand cautati un ballroom nunta

1. Locatie

Probabil ca ai considerat deja acest lucru. Pentru un eveniment local, este posibil sa cautati un loc la o distanta rezonabila de casele sau locurile de munca ale celor mai multi participanti. Daca multi participanti vor calatori din afara orasului, un loc in apropiere de aeroport sau hotelurile lor va fi benefic. In orice caz, nu uitati sa luati in considerare optiunea de trafic, transport si parcare. 

Daca doriti sa reduceti sansa ca participantii dvs. sa intarzie, oferiti-le o aplicatie pentru evenimente mobile, care este esential in aceste zile. Cu harti GPS, indicatii de conducere si informatii despre parcare / naveta la indemana, participantii dvs. se vor simti usurati. Daca locul se afla intr-un campus sau institut mare, hartile ajuta foarte mult. Pentru evenimente cu expozitii, afise sau sesiuni paralele, hartile interioare interactive vor ajuta participantii sa navigheze in mod convenabil.

2. Parcare

Locul are o parcare sau o parcare cu valet? Daca nu este cazul, exista parcari in apropiere, pe care participantii le pot accesa si utiliza? Daca nu exista parcare disponibila, nu sunteti complet norocos, deoarece aveti cateva alternative:

Puteti rezerva parcari din apropiere pentru participantii dvs

Oferiti o modalitate pentru participanti sa imparta o plimbare cu masina intre ei. De asemenea, ar fi o sansa buna pentru ei sa interactioneze intre ei. 

Puteti oferi parcare cu valet pentru eveniment, chiar daca locul nu are loc. Furnizarea unui valet poate fi esentiala daca evenimentul este un eveniment de lux.

3. Capacitate 

Care este capacitatea? Va trebui sa cunoasteti capacitatea camerei din locatii din cateva motive. In primul rand, 500 de persoane (daca este dimensiunea estimata a nuntii dvs.) nu se pot incadra confortabil intr-o camera cu o capacitate de 250 de persoane. Si in al doilea rand, exista coduri de incendiu si siguranta pe care trebuie sa le respecte locul.

4. Servicii si facilitati

Locul are o bucatarie si poate oferi servicii de catering pentru evenimentul dvs.? Daca da, de multe ori un loc de munca va renunta la taxa de facilitate si va percepe doar o plata in avans, impreuna cu costul mancarii pentru fiecare participant. Aceste spatii fara facilitati de bucatarie pot avea un parteneriat cu un furnizor de produse alimentare pe care vi se solicita sa il utilizati. Poate doriti sa le verificati mancarea in avans. Daca nu este suficient de bun, poate crea un impact negativ asupra experientelor participantilor. Asadar, fie mergeti cu un loc care serveste mancare excelenta, fie va permite sa aduceti vanzatori de produse alimentare din afara.

5. Aspect

Chiar daca veti gasi locul dvs. la inceputul procesului de planificare a evenimentelor, veti dori totusi sa aveti o idee despre ce tipuri de activitati veti include, facilitatile pe care le veti solicita si nevoile echipei dvs. si participantii.

In timp ce va restrangeti selectia, obtineti un plan ilustrat al fiecarui loc si parcurgeti preferatele dvs. cel putin o data, facand nota despre lucruri importante, cum ar fi locurile de desfacere si locul unde se afla sau poate fi amplasat echipamentul AV.

The following two tabs change content below.