3 reguli pentru a va echilibra cariera cu viata amoroasa

relatie

Iata cateva reguli de baza daca doresti sa cauti dragostea in timp ce ai o cariera.

1. Nu te ascunde in spatele istoriei tale

Cand esti intr-o relatie si dragostea te copleseste tinzi sa dai tot ce ai pentru omul de langa tine in special timp si de multe ori te pui pe tine pe locul 2 cand de fapt tu esti actorul principal din viata ta.

Incepi sa il slugaresti cum orice femeie traditionala stie mai bine si incepi sa ii speli, sa ii calci sa ii faci de mancare si devi din ce in ce mai extenuata, dar te uiti la el si ti se pare ca merita, dar dupa un timp stresul, oboseala isi spun cuvantul si te intrebi cine esti tu?, cum mai esti?, asa o sa fie toata viata ta?

Atunci stii ca este momentul sa faci o schimbare si trebuie sa iti dai seama ca timpul pierdut pentru celalalt niciodata nu o sa il poti recastiga si ca ai nevoie si de timp pentru tine.

Cariera ta este importanta deoarece o sa iti dea un sentiment de implinire si de scop in viata, iar atunci cand incepi sa fii o gospodina cu timpul uiti de cariera si te acoperi de griji si probleme marunte. Asa ca, nu lasa cariera lui sa o umbreasca pe a ta, tu esti singurul stapan din viata ta.

2. Ascultati vocea

Atunci cand incepi sa iti construiesti o cariera nu il lasa pe el sa te tina pe loc. Vorbeste cu el de la inceput si stabiliti niste reguli facandu-te ascultata si inteleasa, iar daca el nu poate sa inteleaga atunci pleaca.

El poate nu o sa stea cu tine toata viata, dar cariera ta o sa fie mereu acolo pentru tine sa iti dea acel sentiment de implinire si de stralucire.

Asculta-ti vocea si spunei ca ai anumite prioritati deja stabilite pe care nu vrei sa le schimbi foarte mult.

Daca nu ii spui si nu comunici cu el atunci el nu o sa stie cum sa procedeze si nu o sa stie ce vrei tu de la el, de la relatia voastra.

3. Lucrati impreuna de la inceput

Relatiile moderne sunt un fel  de schimb care functioneaza pe principiul a da si a primi.

El poate sa gateasca cina in timp ce tu te linistesti sau poate tu  gatesti si el intinde rufele. Trebuie sa comunicati, sa lucrati impreuna ca o echipa inca de la inceputul relatiei.

Este vorba de detaliile mici, cina deja in cuptor si chiar si o ceasca de ceai care te asteapta cand intri. Dar cand trebuie sa vii acasa si sa faci totul singura si sa nu vezi nici un sprijin in schimb, atunci ai o problema.

Daca nu ati comunicat cu adevarat ce sarcini aveti fiecare si care sunt punctele forte si cele slabe, nu va puteti astepta sa lucrati impreuna ca o echipa. Spune-i inca de la inceput ca esti un bucatar teribil si o sa  stie ca nu trebuie sa te lase pe tine sa faci de mancare.