2 Accesorii pe care le poarta cu incredere un barbat modern

Bijuterii-destinatie-barbati

In societatea moderna, imaginea barbatului a devenit mai importanta ca niciodata, astfel ca barbatii acorda in prezent mult mia multa atentie modului in care se vestimenteaza. Daca in trecutul nu foarte indepartat domeniul afacerilor era unul dintre dintre singurele in care se preta ca barbatii sa poarte tinute office, in prezent exista numeroase circumstante unde se preteaza ca acestia sa poarte tinute care mai de care mai elegante. Desi tinutele feminine sunt adesea considerate mult mai complexe decat cele barbatesti, in realitate lucrurile nu stau chiar asa, avand in vedere o tinuta masculina completa presupune in prezent mai mult decat niste combinatii de piese vestimentare. Mai exact, o tinuta masculina completa presupune si alegerea unor accesorii potrivite, care sa adauge un plus eleganta si imgine unei tinute.

Este adevarat ca spre deosebire de femei, barbatii au un arsenal de posibilitati mult mai restrans atunci cand vine vorba despre accesorii. In ceea ce ii priveste pe barbati, unele dintre cele mai comune alegeri pe care le fac in materie de accesorii sunt ceasurile de mana, respectiv bratarile din argint, special concepute pentru acestia. Barbatul modern se vrea mereu in centrul atentiei, astfel ca purtarea acestor accesorii reprezinta un must have pentru o tinuta barbateasca.

Bratarile din argint pentru barbati.

Bratarile pentru barbati nu sunt o moda tocmai noua avand in vedere ca acestia le poarta cu incredere de foarte multa vreme, insa in prezent, acestea se pliaza perfect pe ceea ce numim o tinuta masculina de exceptie. In prezent exista numeroase bratari pentru barbati, cu care acestia isi pot completa tinutele in moduri care mai de care mai interesante. Bratarile din argint barbatesti reusesc sa sublinieze foarte bine masculinitatea, adaugand totodata si un plus de eleganta tinutelor pe care le aleg barbatii. Spre deosebire de bratarile feminine, care reusesc sa sublinieze subtil rafinamentul incheieturilor, cele barbatesti au un rol pur estetic, oferind o oarecare continuitate tinutelor, un lucru destul de usor de perceput chiar si de catre ochii mai putin formati.

Ceasurile de mana.

Ceasul de mana este de departe unul dintre cele mai indragite accesorii de catre barbati, avand in vedere faptul ca acestia il poarta cu incredere la o varietate de ocazii. Ceasul de mana este un accesoriu care a reusit sa sparga toate barierele timpului, devenind un accesoriu atemporal, usor de integrat in orice tip de tinuta. Ceasurile de mana barbatesti pot avea astazi un design simplu sau complex si pot veni la pachet cu o serie de functionalitati, care mai de care mai interesante si mai utile. Pentru a fi modern insa, un ceas de mana nu trebuie sa dispuna de numeroase functii sau sa aiba un design anume, ci un ceas de mana simplu poate fi in aceeasi masura “modern” precum este un ceas de mana multifunctional. Maniamall.ro este un magazin online care ii intampina pe barbati cu o varietate larga de ceasuri de mana pentru barbati, precum si multiple alte accesorii, ideale pentru completarea tinutelor tale.